AK Parti Devrek İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda, Ayhan Kazkondu, İlçe Başkanı İsmail Cinbir’e evraklarını teslim etti.

Kazkondu açıklamasında, “İstanbul menşeli firmada mühendislik, şantiye şefliği ve bölge koordinatörlüğü görevlerini yaptım. Ardından 10 yılın üzerinde Devrek Belediyesinde birim müdürlüğü ve başkan yardımcılığı görevlerini yaptım. 4.5 yıldır Zonguldak Belediyesinde Su ve Kanalizasyon müdürü olarak görev yapmaktayım” diyerek şunları söyledi:

Başkan Ulupınar'a Alman mevkidaşından ziyaret Başkan Ulupınar'a Alman mevkidaşından ziyaret

“Zonguldak Belediyesindeki görevimden yerel seçimlerde AK Parti’den Devrek Belediye Başkan aday adayı olabilmek için istifamı verdim. Özel Sektörde çalıştım. Devrek Belediyesinde olgunlaştım. Zonguldak Belediyesinde piştim. Artık 19 yıllık tecrübemle Devrek’e hizmet etmek istiyorum. Huzur getireceğiz, kavgayı bitireceğiz. Şehrimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak ufkunu aydınlatacak ve huzura kavuşturacak güç burada toplanmıştır. Bu güç Allah’ın izniyle Devrek için buradadır. Bu duygu ve düşüncelerimle AK Parti’den Devrek Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Bu sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum” Haber Merkezi)

Editör: Muhammet