Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak teşkilatları 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Millet İttifakı gönüllüleri Gazipaşa Caddesinde vatandaşlara broşür dağıtılarak cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu için destek talep ettiler.

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

Zonguldak Belediye Meclisinin eski CHP’li üyesi Turgut Aydın, bizzat gönüllü olarak katıldığı parti çalışmaları ve broşür dağıtımında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini çok önemli. Bu doğrultuda vatandaşlarımızdan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na destek talep ediyoruz. 1. tur seçimleri tamamlandı. Bu seçimlerin sonuçlarını değerlendirirsek her türlü devlet imkanlarına rağmen karşı muhalefete iftira ve karalama kampanyaları yapılmasına rağmen, asılsız videolar çıkartılmasına rağmen seçimi kazanamadı. 2. turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu avantajlı görüyoruz. Bir de bu seçimleri şöyle bir yapısı var; Türkiye'de 2. tur seçimi ilk defa yapılıyor ama dünyada bunun örnekleri daha önce yaşandı.

Birincisi seçimde insanlar genelde duygularıyla hareket edip duygusal olarak oy kullanıyorlar ama ikinci seçimde mantıklı hareket ederler. Ben şimdi mantıkla hareket edeceklerine inanıyorum. İnsanlarımız tek adam rejimi istiyoruz bu rejim devam etsin bu şekilde mutluyuz diyorsa o tarafa, hayır bu rejimi istemiyoruz demokratik bir ülkede yaşamak istiyoruz, müreffeh refah bir ülkede yaşamak istiyoruz, özgürlüklerin olduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz diyorlarsa bu tarafa. Dolayısıyla insanlar mantıklarıyla hareket edecekler diye düşünüyorum. Bu seçimin kazananı biz olacağız, Kemal Kılıçdaroğlu olacak diye düşünüyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9946

IMG_9948

Editör: Seçkin