Kapris yapmanın sonu! Kapris yapmanın sonu!

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  
AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı,  seçim çalışmaları, işçi alımı konuşmadı hakkında açıklamalarsa bulundu. Türkiye Taşkömürü Kurumuna alınacak 1000 işçinin yükseltilmesi için çabaları olacağını söyleyerek, “Cumhurbaşkanımız TTK’ya alım noktasında 1000 kişilik alım müjdesi verdi. Biz Cumhurbaşkanımıza kömür çıkarımı istihdam anlamından ziyade bizim kendisinin canlı yayında izah ettiği Türkiye Taşkömürü Kurumundaki madenci kardeşlerimizin özellikle 11 ilimizi kapsayan bölgede hayat kurtaran ünvanına almasından dolayı burada ki arkadaşlarımızı hayat kurtarıcı anlamında değerlendirmek istiyorum. Bu rakımın daha da yukarılara çekilmesi noktasında temennimiz olacak,” dedi.
“Adaylar önümüzde ki hafta netleşir”
AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerle alakalı, “Milletvekilliği anlamında Zonguldak’ımızda ki tespitler, biliyorsunuz 25 Şubat 2023 tarihinde Alaborina da yaptığımız temayül ile beraber 49 arkadaşımız temayüle katılmıştı. Buradaki 49 milletvekili aday adayı için kendi meyillerini, onlara karşı duruşlarını ortaya koydular. Bunun sonucunda da genel merkezimizde kurullarda 49 adayımızın değerlendirmesi yapıldı. Burada ki değerlendirme de siyasi geçmişleri nelerdir gibi farklı sorular soruldu. Kısa bir zaman içerisinde önümüzde ki hafta netleşir.”dedi.
“Türkiye ve Zonguldak olarak seçimlere hazırız”
AK Parti olarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını ifade eden Başkan Avcı, “Biz bu anlamda hem Türkiye hem Zonguldak anlamında AK Parti olarak seçimlere son derece hazırlıklıyız. Ülkemizde yaptığımız icraatlar, Zonguldak’ta yapmış oldunuz icraatlar biliyoruz ki halkımız nezdinde güzel bir karnesi var. Bu anlamda şuana kadar yapışmış hükümet icraatları şuan içinde yapılan hükümet icraatlarımız yapacaklarımız yaptıklarımızın teminatı olacak. İnşallah cumhurbaşkanımıza meşhur balkon konuşması yaptıracağız.” diye konuştu.
“Cumhurbaşkanımız üst üste müjdeler veriyor”
AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Cumhurbaşkanı üst üste müjdeler verdiğini söyleyerek, “Cumhurbaşkanımız yakın zamanda üst üste müjdeler veriyor. Geçen günlerde bor karbür, Anka üçtü, milli muharebe uçağımızdı, arife gününe denk geliyor, günde 10 milyon metreküp doğalgazın salınımı için inşallah Filyos’da startı verecek. Bunun dışında cumhurbaşkanımız TTK’ya alım noktasında 1000 kişilik alım müjdesi verdi. Biz cumhurbaşkanımıza kömür çıkarımı istihdam anlamından ziyade bizim kendisinin canlı yayında izah ettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndaki madenci kardeşlerimizin özellikle 11 ilimizi kapsayan bölgede hayat kurtaran unvanına almasından dolayı burada ki arkadaşlarımızı hayat kurtarıcı anlamında değerlendirmek istiyorum. Bu rakamın daha da yukarılara çekilmesi noktasında temennimiz olacak.” şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu