CHP Belediye Meclis Grubu adına-Grup Başkanvekili Dr. Atınç Kayınova yaptığı açıklamada, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’a sert ifadelerde ithamlarda bulundu.

Kayınova açıklamasında, Belediye Başkanı Selim Alan’ın esnaflara karşı düşmanca tavır sergilediğine vurgu yaparak şunları söyledi;

“16.08.2023 tarihinde yerel basında görüleceği üzere Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Ömer Selim ALAN belediyeye ait en değerli yerlerin satışının mahkeme kararı ile durdurulmasından dolayı partimiz ve şahsım hakkında serzenişte bulunmuş, esnaflarımızı aşağılamış, adeta düğün salonu işletmeciliğine soyunmuştur.

Sayın Alan açıklamasında yine her zamanki kabalığı ve hoyratlığı ile belediyemizin kiracısı konumunda ticaret yapan insanları aşağılar tarzda bir hitabetle, onları kamuoyu önünde suçlayan bir şekilde sokak dili kullanmıştır. Aynı tavrını Fevkani köprüaltı esnafına da yaptığını yakın geçmişten çok iyi gördük, biliyoruz. Kaldı ki bu şehrin ticaret yapan insanlarının hepsi bu şehrin diğer insanlarından, bu ülkenin diğer esnaflarından hiçbir farkı olmayan insanlarımızdır. Ülkemizin birçok ilinde yerel yönetimler esnafa destek olurken salgın döneminden bugüne her boyutta esnafı hor gören, aşağılayan, ekonomik ve psikolojik zorbalık yapan Selim ALAN’ın esnaf düşmanı bu tavrını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Diğer yandan Zonguldak Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Selim ALAN’ın esnafa hitaben kullandığı “Delikanlıysalar ….” söylemi ile sadece esnafımızı değil TÜM KADINLARIMIZI AŞAĞILADIĞINI da yine ülkemiz kamuoyunun takdirine sunarız.

Sayın Ömer Selim ALAN’ın artık kimyasının iyice bozulduğunu ve yorulduğunu düşünüyoruz. Yetki ve sorumluluklarından bihaber 4,5 yıl geçirdiğini itiraf ettiği bu son açıklaması ile Sayın Selim Alan “BEN YETERSİZİM, BEN YÖNETEMİYORUM” demiştir. Zaten biz de 4,5 yıldır birçok Zonguldaklı ile birlikte bunu söylüyoruz. Sayın Selim ALAN beceriksizliği ve basiretsizliği ile Zonguldak’ın 4,5 yılını çalmıştır. Zonguldak Belediye Başkanlığı makamı işgal altındadır. İlk yerel seçimde kendisine Zonguldak halkı hak ettiği dilden yanıtını verecektir (Haber Merkezi)

Alan’dan Erdem’e ziyaret Alan’dan Erdem’e ziyaret

Editör: Murat Barutçu