İkinci Amatör Küme Merkez grubu takımlarından Asmaspor, uzun aradan sonra tekrar geri dönüş yaptığı amatör lige fırtına gibi başladı.
Cemal Aydın'ın antrenörlüğünü yaptığı Merkez grubu ekibi, bugün Kozlu deplasmanında Maden İşçileri Topbaşıspor'la oynadığı 3'üncü hafta maçını 2-1 kazanarak 3'te 3'lük seri yakaladı. Kayıpsız ilerleyen grup lideri, ilk iki maçında Güvenlikgücüspor'u 2-0, Çaydamarspor'u 9-0 farklı mağlup etmişti.
Deneyimli krampon Hasan Demir'in kaptan olarak sorumluluk üstlendiği gençlerden kurulu Asma ekibi, ilk 3 haftalık başarılı çizgisini sezon sonuna kadar aynı istikrarda sürdürüp hedeflediği Birinci Amatör Küme'ye çıkmak istiyor.
Bu hedef doğrultusunda şuana kadar emin adımlarla ilerleyen lider, 4'üncü haftada bir başka Kozlu temsilcisi Kozlu Taşkömürüspor'la karşılaşacak.

Öte taraftan, Merkez grubunda oynanan günün diğer maçında Kozlu Taşkömürüspor ile Terakkkispor karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Terakkispor puanını 7'ye, Kozlu Taşkömürüspor 4'e çıkardı.

Serik-Zonguldak Kömürspor maçına 1. Ligde düdük çalan A klasman hakemi atandı Serik-Zonguldak Kömürspor maçına 1. Ligde düdük çalan A klasman hakemi atandı

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ