2. Lig Beyaz grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da yönetim, hem takımla bayramlaşma, hem de kritik Adıyaman FK maçı öncesi moral vermek amacıyla teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi.

Dedeman Otel’de kahvaltılı organize edilen bayramlaşma töreninde birlik-beraberlik daha da bağı güçlendi, moral-motivasyon artırıldı. Teknik direktör Barış Şeref, yardımcı antrenör Abdulkerim Koç, kaleci antrenörü Remzi Özdoğru ve futbolcuların tam kadro katıldığı bayramlaşma töreninde, Kulüp Başkanı Salih Demir başta olmak üzere Hüseyin (Hacı) Demir, Harun Demir, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Hakan Gülay ve Metin Kadıoğlu hazır bulundu.

TEK YUMRUK OLDULAR

Mücadele ettiği Beyaz grupta son 4 haftaya 29 puanla küme düşme potasında giren Zonguldak Kömürspor’da yönetim, aralıksız  sezondur mücadele edilen 2. Ligde kalmak için adeta seferberlik ilan etti.

14 Nisan Pazar günü Adıyaman FK maçıyla başlayacak kader haftalarında daha sonra Serik Belediyespor, Kırşehir FK ve Kırklarelispor’la karşı karşıya gelecek Zonguldak Kömürspor, bu 4 maçı da kazanıp ligdeki yerini korumak istiyor.

Galibiyet serisine Pazar günü Adıyaman maçıyla başlayıp puantajda tehlikeli bölgeden kurtulmanın hesaplarını yapan Zonguldak Kömürspor’da, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, bayramlaşma törenini ardından spor medyasına yaptığı konuşmada, “Ramazan Bayramı’nın tüm Zonguldak’a ve Zonguldak Kömürspor camiasına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yönetim olarak hem moral-motivasyonu artırma, hem de futbolcularla bayramlaşma adına böyle bir tören organize ettik. Birlik-beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Tek amacımız Zonguldak Kömürspor’u ligde tutmak. 4 maçımız kaldı. Tüm maçlarımızı kazanıp bu ligde kalmak istiyoruz” dedi.

Kaptan Hakan Çevik de, takım halinde sadece son 4 maça odaklandıklarını, tüm maçları kazanıp takımı ligde tutacaklarını söyledi.

Bayramlaşma töreni sonrası Zonguldak Kömürspor kafilesine denk gelen Zonguldakspor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ve kaptan Hakan Çevik’le kol kola girip “Zonguldak Kömürspor’umuzun ligde kalacağına yürekten inanıyorum. Bu takım kesinlikle düşmeyecek. Bu ligde kalmak, bizim şampiyonluğumuz kadar değerlidir. İnşallah sezonu çifte sevinçle tamamlayacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

SPOR SERVİSİ

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Editör: Hüseyin EKİNCİ