Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı Tahsin Becan’ın “Yüzde 5’lik kesimi belki de PKK’dan beter.” diyerek Karadenizlilerin ve PKK’yı karşılaştırması sosyal medyada tepkilere neden oldu. 
CHP Yalova 1. sıra adayı Tahsin Becan’ın PKK ile Karadeniz’i kıyasladı. Konu ile ilgili sosyal medya hesaplarında, “İzmit, Sakarya, Zonguldak, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin” hastagları ile video çok kez paylaşıldı. 
 Konu ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar şu şekilde: 
“İzmit Sakarya Zonguldak Sinop Samsun Ordu Giresun Trabzon Rize Artvin bunun cevabını ALLAHcc rızası için sandıkta Seçim günü verin. ‼️‼️‼️ Karadenizliler PKK'dan betermiş. Bunun yargılanması gerekir.”
Alpay Özalan: “CHP Yalova 1. sıra milletvekili adayı Tahsin Becan, ‘Karadenizlilerin bir kısmı belki de Pkk'dan beter.’  diyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticileri, kirli ittifaklarını savunmak için Karadenizlilere hakaret ediyor. Rezillik!”
EHA Medya: "Karadenizliler belki de PKK'dan beter. CHP'nin Yalova adayı Tahsin Becan, CHP-HDP ortaklığı ve PKK'nın desteğiyle ilgili soruya, PKK'lılarla Karadenizlileri kıyaslayarak skandal bir cevap verdi. Becan, FETÖ'den 9 ay 10 gün hapis cezası almıştı.”
Başak Yıldırım: “CHP Yalova 1. sıra adayı Tahsin Becan, ‘Karadenizliler belki PKK’dan beter.’ dedi gerçekten dedi.”
Medya Adamı: “CHP'nin Yalova milletvekili adayı Tahsin Becan, verdiği bir röportajda HDP güzellemesi yapmak isterken skandala imza attı.  "Bize HDP ile kol kola girdiniz diyorlar, ben de onlara şunu soruyorum" diyen Becan, ‘Karadenizlilerin yüzde 5'i PKK'dan beter’”
Aklı Selim: “CHP Yalova 1. sıra Milletvekili adayı Tahsin Becan: Karadenizliler belki de PKK'dan beter. Buyrun cenaze namazına.”
CHP Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı’nın yaptığı açıklama şu şekilde: 
“Bizleri çok iyi tanıyan arkadaşlarımız var ticaret odasındaki çalışmalarımızdan dolayı. ‘HDP il kol kola girdiniz’ diyorlar. Klasik bir laf. Ben onlara şunu söylüyorum, ‘Tüm Karadeniz’in yüzde yüzü doğru mu?”. Aldığım cevap ‘Hayır’ oluyor. Onların yüzde 5’lik kesimi belki de PKK’dan beter. Bunları genelleştirmek doğru değil.” 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Görenler şok oldu, bütünü 200 dilimi 50 TL Görenler şok oldu, bütünü 200 dilimi 50 TL

Seçim çalışmaları sırasında verdiği sözünü yerine getirdi Seçim çalışmaları sırasında verdiği sözünü yerine getirdi

İyi Parti’de istifa depremi sürüyor! İyi Parti’de istifa depremi sürüyor!

Seçimler öncesinde şok istifa! Resmen duyurdu Seçimler öncesinde şok istifa! Resmen duyurdu

Miting değil, indirim izdihamı… Birbirlerini ezdiler! Miting değil, indirim izdihamı… Birbirlerini ezdiler!

Editör: Virda Şahin