Belediyeden kurban yakalama timi! Belediyeden kurban yakalama timi!

Eskişehir Haber - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar kiralık araçlara yoğun talep gösterirken, oto kiralayanlar rezervasyonun önemine dikkat çekiyor.

Vatandaşların Kurban Bayramı için hazırlıkları sürüyor. 9 günlük bayram tatilinde akraba ziyareti yapacak ve gezmeye çıkacak vatandaşlar kiralık araçlara yoğun ilgi gösteriyor. Oto kiralayan yapan esnaf, araçlarda yüzde 90 oranında doluluk olduğunun altını çizerken, rezervasyon yapılmasının önemine dikkat çekti. Özellikle pandemi döneminde yaşanan küresel ekonomik kriz sonrasında vatandaşların araç satın almak yerine kiralamaya yöneldiği aktarılırken, her gün yaklaşık 100-150 kişinin rezervasyon hakkında bilgi istediği belirtildi.

Çatı söken işçilerin mucizevi kurtuluşu Çatı söken işçilerin mucizevi kurtuluşu

“VATANDAŞLARIN BİR AN ÖNCE REZERVASYON YAPTIRMASINI TAVSİYE EDİYORUZ”

Eskişehir’de oto kiralayan yapan Metin Çoban, yaz sezonu için şimdiden yüzde 75 oranında doluluğa ulaşıldığını söyledi. Araç kiralayacak vatandaşlara hızlı olmalarını tavsiye eden Çoban, “Malum birkaç gün sonra bayram. Yurt dışı gurbetçi misafirlerimizin gelmesini bekliyoruz. Kurban Bayramı dolayısıyla aşırı derecede yoğunluk oluştu. Araçlarımızda yüzde 85-90 oranında doluluk var. Yaz sezonu için ise şimdiden yüzde 75 doluluğa ulaştık bile. Dolayısıyla vatandaşların kurban bayramı için tatil planlarını son güne bırakmamaları ve araç kiralamayı düşünüyorlarsa da bunu birkaç gün içerisinde bitirmeleri lazım. Çünkü dediğimiz gibi yaz sezonu, kurban bayramı ve yurt dışı misafirlerimizin aynı sezona denk gelmesi bu seneki doluluğu arttırdı” dedi.

Ekmeğin içinden çıkan pes dedirtti! Ekmeğin içinden çıkan pes dedirtti!

“MÜŞTERİLERİMİZ ARAÇ ALMAKTANSA KİRALAMA TARAFINA YÖNELDİLER”

Pandemi sonrasında araç kiralama taleplerinin daha da fazla arttığını dile getiren Çoban, “Son dönemlerde gerek yurt içi gerek yurt dışı müşterilerimiz araç almaktansa kiralama tarafına yöneldiler. Çünkü biliyorsunuz ki pandemi dolayısıyla dünyada yaşanan küresel faizlere bağlı olarak vatandaş araba alamıyor. Bu sebeple genellikle araç kiralamaya yöneliyorlar. Her gün 100-150 kişi bizi telefonla arıyor ve rezervasyon hakkında bilgi ediniyor. Ancak okullarımızın tatil olmasıyla birlikte yaz sezonunda rezervasyonların yüzde 100 oranında dolu olacağını ön görüyoruz” şeklinde konuştu.

Kastamonu’da iki öğrenci LGS Türkiye 1.si oldu! Kastamonu’da iki öğrenci LGS Türkiye 1.si oldu!

 “REZERVE YAPILAN GÜNDEN REZERVASYON GÜNÜNE KADAR HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDENMEZ”

Bazı prosedürlerle ve araç kiralama fiyatlarıyla ilgili bilgiler de paylaşan Metin Çoban, konuşmasına şöyle devam etti:

“Vatandaş istediği tarihte rezervasyon yaptırabilir ve o saate kadar bizler aracı temizleyip, detaylı kontrollerini yaparız. Ondan sonra aracımız rezervasyon gününe kadar bekler. Rezerve yapılan günden rezervasyon gününe kadar herhangi bir ücret ödenmez, araç kullanmaya başlandığı tarihten itibaren ödeme alınır. Fiyatlar ekonomik grup segment araçlarda bin 100 TL’den, orta grup segment araçlarda ise bin 300’TL’den başlıyor.” İHA

Ucuz tatil ilanlarına kanmayın! Ucuz tatil ilanlarına kanmayın!

AW920760_01

Metroda genç kız tacize uğradı;  cinsel organını çıkartarak genç kıza karşı mastürbasyon yaptı Metroda genç kız tacize uğradı; cinsel organını çıkartarak genç kıza karşı mastürbasyon yaptı

AW920760_06

AW920760_07

AW920760_05

AW920760_02

AW920760_03

Editör: Virda Şahin