Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi

Hoparlör sistemi ile Belediye İlan Servisi tarafından yapılan sesli anonslar, “Cepte Anons” uygulamasıyla vatandaşların cep telefonuna otomatik gönderilecek.

Bartın Belediyesi tarafından gelişen teknolojiye ayak uydurmak, vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak, görüntü ve gürültü kirliğini ortadan kaldırmak adına anons sisteminde yeni süreci tamamen 22 Ekim’de başlıyor. “Cepte Anons” uygulaması belediyemiz tarafından yapılan sesli anonsları(cenaze ilanları, su veya elektrik kesintileri gibi önemli duyurular) dinleyebilirler.  Uygulamayı kullanmak isteyen vatandaşlar https://play.google.com/store/apps/details... ve https://apps.apple.com/app/id1667215594 linklerinden uygulamayı telefonlarına  indirebilirler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına bir aylık deneme sürecinin ardından en uygun sistemin-programın “Cepte Anons” uygulaması olduğuna karar verdik. Deneme aşamasında olduğumuz diğer mobil programda yaşanan bazı aksaklıkların giderilmemesi nedeniyle bize daha faydalı olacağını düşündüğümüz “Cepte Anons” uygulamasını tercih ettik. Belediyemiz tarafından yapılan sesli anonsları(cenaze ilanları, su veya elektrik kesintileri gibi önemli duyurular) 22 Ekim’den itibaren “Cepte Anons” adlı mobil uygulamadan vatandaşlarımıza ileteceğiz. Bu tarihten itibaren hoparlör sistemini tamamen kaldırıyoruz. Vatandaşlarımız “Cepte Anons” uygulamasını https://play.google.com/store/apps/details... ve https://apps.apple.com/app/id1667215594 linklerinden indirerek Bartın Belediyesi’nin tüm ilanlarını dinleyebilecek” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-10-20-at-13.25.05

Editör: Murat Barutçu