Dün İstanbul, bugün Antalya Dün İstanbul, bugün Antalya

Berber ve kuaförler fiyat artışına gitti Berber ve kuaförler fiyat artışına gitti

Denizli Haber - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 24 yaşındaki bir genç, eve dönen ailesi ve şehir dışından gelen yakınları tarafından ölü olarak bulundu.

Olay, Asmalıevler Mahallesi Eski Acıpayam Caddesi'ndeki 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. Umut Kabakcı (24), annesi ve üvey babasıyla birlikte yaşadığı dairede ayaklarından rahatsız olduğu için ailesi ve misafirlerle dışarı çıkmamayı tercih etti. Birkaç saat sonra eve geri dönen aile ve misafirler, Umut Kabakcı'nın hareketsiz bir şekilde yerde yattığını fark etti. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istediler.

 Sağlık ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi ve Umut Kabakcı'nın bir süre önce hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Pamukkale Üniversite Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerinde yapılan incelemede, Umut Kabakcı'nın ayaklarından rahatsız olduğu ve uyuşturucu tedavisi gördüğü iddia edilirken, cansız bedeninin yanında bir enjektör bulunduğu öne sürüldü. İHA

‘Buraya kadarmış’ dedi intihar etti! 10 gündür aranıyor! ‘Buraya kadarmış’ dedi intihar etti! 10 gündür aranıyor!

“Yaz-Kış Sebze Üretimi” projesi ile fide dağıtılacak “Yaz-Kış Sebze Üretimi” projesi ile fide dağıtılacak

Önlem alın Önlem alın

AW002727_03

AW002727_02

Editör: Virda Şahin