Zonguldak'ta Kripto Para Dolandırıcısı Yakalandı Zonguldak'ta Kripto Para Dolandırıcısı Yakalandı

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde, 54'üncü Mekanize Piyade Tugayı Komutanlığı'nda görevli Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler, askeri aracın kaza yapması sonucu şehit oldu.

Olayda, görevi esnasında meydana gelen askeri araç kazasında yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler, hemen ilk müdahalesi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, yaşanan elim kaza ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verdi. 

İhbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma personeli 7 yaralı İhbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma personeli 7 yaralı

Düğünde bıçaklı kavga! Araçların lastiklerini kestiler! Düğünde bıçaklı kavga! Araçların lastiklerini kestiler!

Şehit olan Astsubay Mehmet Özler'in acı haberi, Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan baba ocağına ulaştı. Şehidin baba evi, Altındağ Belediyesi tarafından taziye çadırı kurularak hazırlandı. Taziye için Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, şehidin ailesinin yanına gelerek başsağlığı dileklerini iletti.

Şehidin evli ve 2 çocuk babası olduğu bilgisi alındı. Mehmet Özler'in cenazesi, yarın Etimesgut askeri havaalanında düzenlenecek askeri törenin ardından Çankırı'nın Alıca Köyü'ne götürülecek. Orada gerçekleştirilecek son törenin ardından Astsubay Mehmet Özler, sonsuzluğa uğurlanacak. İHA

Dolar güne nasıl başladı? Serbest piyasada döviz fiyatları! Dolar güne nasıl başladı? Serbest piyasada döviz fiyatları!

Kozlu’da narkotik operasyonu: 3 gözaltı Kozlu’da narkotik operasyonu: 3 gözaltı

 AW943208_01

Editör: Virda Şahin