Halise Çanakçı vefat etti! Halise Çanakçı vefat etti!

Ankara Haber - Ankara'da, pedalları karışan bir yabancı sürücü, gaza basmak yerine freni kullanınca otomobili boş bir dükkana çarptı. Olay sonucunda otomobil, yüksek bir noktada asılı kaldı ve bu durum çevredekileri şaşırttı.

Kastamonu’da İhsangazi Kent Meydanı açıldı Kastamonu’da İhsangazi Kent Meydanı açıldı

Olay, Altındağ ilçesi Feridun Çelik Caddesi'nde sabah saat 10:00 civarında gerçekleşti. İddialara göre, yabancı uyruklu bir kadın sürücü, 06 BTY 410 plakalı aracıyla yokuş aşağı hareket halindeyken pedalları karıştırdı. Sürücü, gaza basmak yerine freni kullanınca otomobil, yüksek bir noktada bulunan boş dükkana girdi. Kaza sonrasında çevredeki insanların yardımıyla sürücü ve araçtaki çocuk dükkandan çıkarıldı. Anne ve çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza yapan araç çekici yardımıyla dükkandan çıkarıldı.

Kastamonu yaylaları ziyaretçilerini bekliyor Kastamonu yaylaları ziyaretçilerini bekliyor

Görgü tanıklarından Oğuzhan Pınar, kazayı şu şekilde anlattı: "Dükkanda otururken bir gürültü duyduk. Arabanın içeriden dışarıya çıktığını düşündük, ama öyle olmadı. Sürücü 'frene bastım, tutmadı' dedi, ancak büyük ihtimalle fren yerine gaza basmış. Zaten yerde hiç fren izi yok. Araba, çarpmanın etkisiyle kaldırımdan sıçrayarak yukarı çıkmış. Yardıma koştuk. Sürücünün yanında bir çocuk vardı ve yüzü yaralanmıştı. Yabancı uyruklularmış. Her ikisi de iyi durumda, ciddi bir yaralanmaları yok." İHA

Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor! Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor!

Instagram’a yeni özellik Instagram’a yeni özellik

AW914199_01

Editör: Virda Şahin