Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta 4’üncü haftaya 4’er puanla giren Ereğli Belediyespor ile Ankara TKİ arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu.

U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Bölgesel Hakem Atama Kurulu, 5 Kasım Pazar günü saat 14’00’te Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya, Bursa bölgesinden Engin Ferik’i atadı. Ferik’in yardımcı triosunu, Eskişehir bölgesinden bölgesel yardımcı hakem Mert Yetim ile Eskişehir bölgesinden kadın bölgesel yardımcı hakem İlknur Ülker oluşturuyor. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Bursa bölgesinden bölgesel hakem Alper Cesur.

Bursalı klasman, Ankara TKİ-Ereğli Belediyespor maçıyla birlikte bu sezon Bölgesel Amatör Ligde ikinci kez maç yönetecek. 21 Ekim’de Tire 2021 FK-Bilecik 1969 SK arasındaki maçta düdük çalan Ferik, Merkez Hakem Kurulu ve bünyesindeki Bölgesel Hakem Atama Kurulu tarafından 8 Ekim’de TFF 3. Lig’e, 15 Ekim ve 29 Ekim’de ise Bölgesel Amatör Lige 4’üncü hakem olarak atanmıştı.

SPOR SERVİSİ

bal pbal4

Editör: Hüseyin EKİNCİ