Anahtar Parti Zonguldak İl Başkanı Dilay Yurdumakan, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında önemli bir atamayı duyurdu.

KİLİMLİ’YE YENİ BAŞKAN

Yapılan açıklamaya göre, Kilimli İlçe Başkanlığı görevine Vedat Savaş atandı. Atamanın teşkilat çalışmaları doğrultusunda gerçekleştirildiği belirtildi.

İl Başkanı Yurdumakan, Vedat Savaş’ın bölgesinde partiyi en iyi şekilde temsil edeceğine ve teşkilatı güçlendirecek önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını ifade etti.

“HEDEF GÜÇLÜ TEŞKİLAT YAPISI”

Açıklamada, Anahtar Parti’nin milletin beklentilerine kulak veren, çözüm odaklı ve güçlü bir teşkilat yapısıyla yoluna devam ettiği vurgulandı.

Yurdumakan, yeni ilçe başkanına görevinde başarılar dileyerek atamanın Kilimli başta olmak üzere tüm teşkilata hayırlı olmasını temenni etti.

Çaycuma’da korkutan kaza: 2’si çocuk 5 yaralı
Çaycuma’da korkutan kaza: 2’si çocuk 5 yaralı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi