Zonguldak’ta, 25-26 Kasım tarihlerinde oynanacak amatör futbol müsabakaları, Meteoroloji Müdürlüğü’nden yapılan ikinci fırtına dalgası üzerine nedeniyle iptal edildi. İptal kararı, Zonguldak Valiliği'nin duyurusunun ardından kulüplere bildirilecek.

Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere

Geçen hafta 19 Kasım Pazar günü etkili olan şiddetli fırtınada özellikle kıyı şeridi büyük hasar gören Zonguldak’a ikinci bir fırtına uyarısı geldi. 26 Kasım Pazar gününü işaret eden uyarı, 19 Kasım’ı aratmayacak bir fırtınanın geleceği yönünde.

Zonguldak Valiliği tarafından iki gün öncesinden uyarılan vatandaşlardan tedbirli olunması istendi. Uyarı kapsamında, kent merkezi başta olmak üzere ilçe ve beldelerdeki tüm amatör futbol müsabakaları da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliği tarafından iptal edildi. Fikstürde bir aksama yaşanmaması için iptal edilen maçlar, 2-3 Aralık tarihine ötelenecek.

19 Kasım’daki fırtına dolayısıyla ertelenen amatör maçlar, daha önce belirtildiği gibi 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ