Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor ile Alaplı Belediyespor, 7’nci hafta maçında karşı karşıya gelecek. Geçen hafta sonu meydana gelen fırtına felaketinde büyük hasar gören iki ilçeyi temsil eden takımlar arasındaki 90 dakika mücadelesini, Sakarya bölgesinden bölgesel hakem Muhammed Emin Arıcı yönetecek.

Arıcı, Bölgesel Amatör Ligde en son 22 Ekim’de, Yalova Yeşilovaspor-Doğugücü Futbol Kulübü maçında düdük çaldı. Bu maçın ardından 28 Ekim’de TFF 3. Lig’e, 5 Kasım’da Bölgesel Amatör Lig’e dördüncü hakem olarak gitti.

TRİOSU DA SAKARYA'DAN

Sakaryalı hakemin yardımcılıklarını yine Sakarya bölgesinden, bölgesel yardımcı hakemler Önder Demir ile Hakan Can Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Sakarya bölgesinden bölgesel hakem Muhammet Kantaroğlu.

Puantaj cetvelinde 1 puan farkla alt altta sıralanan Ereğli Belediyespor (11) ile Alaplı Belediyespor (12) arasındaki derbi karşılaşması, profesyonel lig müsabakasını aratmayacak. İki takım taraftarının takımlarını üst seviye noktada desteklemesi, derbi maçın ambiyansını ve stat atmosferini yüzde 100 derecede değiştirecek.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının derinleştirilmesini istiyor Zonguldak Kömürspor Kulübü, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının derinleştirilmesini istiyor

Dolayısıyla Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı Pazar günü yine tarihi futbol günlerinden biri yaşayacak. Bir yanda Genç Ereğlililer, diğer yanda Mavi Şeytanlar taraftar grubunun tam kadro tribündeki yerini alacağı derbi karşılaşmasına, futbolseverlerin ilgisi de bir hayli fazla olacak. En az 3 bin kişinin izleyeceği tahmin edilen karşılaşmada, orta hakem Muhammed Emin Arıcı ve triosu, meslek kariyerlerinde unutamayacakları maçlardan birini yönetecek.

SPOR SERVİSİ

derbi-1puan derbi

Editör: Hüseyin EKİNCİ