AK Parti Zonguldak Teşkilatı, '67'de 670 AK ekip ile 67 bin el sıkıyoruz' programları kapsamında ilçelere ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda daha önce Zonguldak’ın Ereğli ve Çaycuma ilçelerine ziyaretler gerçekleştiren AK Partililer, bu kez de Kozlu’da bir araya geldiler. Kozlu programında konuşan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kemal Kılıçdaoğlu’nu kast ederek, “Adam diyor ki, ‘Ben Apo'nun heykelini dikeceğim’ diyor. Sen onlarla beraber siyaset yapıyorsun.” dedi.

“HERKES ÇALIŞMALARINI ‘ZONGULDAK'TAKİ GİBİ’ DİYECEK”

AK Parti teşkilatının çalışmalarına değinen Bektaş, “AK Parti teşkilatlarında eğitim verilirken bundan sonra herkes çalışmalarını Zonguldak'taki gibi diyecek. Bu tarihi yazan Mustafa kardeşime çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ondan. İşin iyi tarafı siz de bu tarihin bir parçası olacaksınız. Gerçekten zor bir olay. Bu kadar teşkilatı bir araya toplayacaksınız. Bu teşkilatlardan gidip tek tek seven, sevmeyen, bu partiyi istemeyen insanlardan oy isteyeceksiniz.” dedi.

Kozlu sanayi sitesinde kamyonet yandı! Kozlu sanayi sitesinde kamyonet yandı!

“DELİ MİSİNİZ SİZ?”

Bektaş, “Her şeye rağmen bunu yorgunlukla yaptıktan sonra akşamın yorgunluğunu ayaklarınıza alıyor, terörizmine kurumadan bir dahaki günler değişeceksiniz. Değiller. Hepinizden Allah razı olsun O yüzden ben partimizin övme partimizin çalışma işlerini milletvekilleri bırakıp size niçin burada olduğumuzu bu memleketin öyle bir tehlikede olduğunu ki bu tehlikenin kendini akıllı zanneden profesörleri akıllı insanların görme ve bu memleketin satıldığını nasıl size tercih edeyim? Şu tabelalar var karşıda. Diyor ki üç yüz milyar para bulduk. Arkadaşlar ya bu adamlar para saymasını bilmiyorlar ya kafayı yemişler. Üç yüz milyar ne demek biliyor musun? Bir nükleer santral On milyara mal ediyor. Otuz tane nükleer santral yaparsın. Altı milyon Suriyeliyi Türkiye'de tutmak için bir buçuk milyar doları vermemek için ve yedi dereden su getiren Avrupa Birliği bu paranın iki yüz katını size niye verir? Medyadan bunu medyaya bunun için konuşuyoruz. Size konuşmuyorum ha Beş milyar lira Katar'la anlaşma yaptık. Tam bir ay boyunca onların kendi medyaları bu memleketi satıyor dediler. Lan bunun altmış katına baksana. Niye versin? Bak deli misiniz siz? Aklınızı peynir ekmek mi yedi lan? Burada iki şey var.”

“BEN APO'NUN HEYKELİNİ DİKECEĞİM’ DİYOR”

Açıklamalarında Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Bektaş, “Birincisi muhalefet ya çok büyük yalancı ya da üç yüz milyara bu memleketi sattı arkadaşlar. Bu kadar net ve açık. İspatlasınlar arttırıp farklı şeyi ispatlasınlar. Farklı bir şey ispatlasınlar. Oy vermezsem şerefsizim. Sattınız bu memleketi Ya da çok büyük yalancısınız. Bu bir. Ikincisi çok daha önemli. Şu hatta şunu yapacağız, bunu yapacağız dememize hiç gerek yok. Zaten yapıyoruz. Adam diyor ki, ‘Ben Apo'nun heykelini dikeceğim’ diyor. Sen onlarla beraber siyaset yapıyorsun. Adam diyor ki ben senin evlatlarının kanını döken adamla cumhurbaşkanı olacağım diyor. Katillerle beraber gelip Cumhurbaşkanı olacağım diyor. Yazıklar olsun! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun! Sadece bu sebep bile sadece bu sebep bile bizim sabahlara kadar çalışmamız için geçerlidir arkadaşlar. Kusura bu işlerin içinde ben bazen diyorlar ki sen çok sert konuşuyorsun. Vallahi sert mert konuşmuyorum. Memleket elden gittikten sonra, canın gittikten sonra konuşmanın ne önemi var? Şimdi konuşalım ki önlemini alalım.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Sertaç ÖZDEMİR

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-12.35.03WhatsApp-Image-2023-05-02-at-12.37.40

Editör: Murat Barutçu