Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı 20 Ağustos Pazar günü tamamlandı. Yılın ikinci Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı oturumunda sayısal ve sözel olmak üzere 100 soruluk test yöneltildi. Sınav heyecanı Zonguldak’ta da yaşandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde sınava giren adaylar, akademik kariyer için sorularına doğru cevap vermeye çalıştı. Adaylar saat 10.00’da sınav salonlarına alındılar. Sınav ise saat 10.15’te başladı.

Salonda sınavın başlama saatini bekleyen bir kadın aday, başlama saatine 5 dakika kala fenalık geçirdi. Salon görevlilerinin yardımı ile sınıfın dışına çıkarılmak istenilen kadın bir anda diğer adayların önünde yere yığıldı.

Kadına ilk müdahale salon görevlileri ve diğer adaylar tarafından yapıldı. Yüzüne su dökülerek kendine getirilen kadın ise salondan çıkmak yerine sınava girmek istediğini belirtti. Sınavda kendine ayrılan alana geçerek soruları cevaplamaya çalışan kadın daha sonra sınava devam edemedi ve salondan kendi imkanları ile ayrıldı.

Diğer adaylar ise sınav öncesinde şok yaşadılar. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Kilimli'de seyir halindeki araca ateş açıldı! Kilimli'de seyir halindeki araca ateş açıldı!

Orman işletmeye ait traktörler çalındı! Orman işletmeye ait traktörler çalındı!

Yolcu otobüsü alev alev yandı Yolcu otobüsü alev alev yandı

MEB’den önemli karar: Karneler değişiyor MEB’den önemli karar: Karneler değişiyor

ÖSYM, 2023 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı ÖSYM, 2023 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

Gökçebeyli aile Mugada’da boğulma tehlikesi geçirdi: 1 Kişi hayatını kaybetti! Gökçebeyli aile Mugada’da boğulma tehlikesi geçirdi: 1 Kişi hayatını kaybetti!

Editör: Murat Barutçu