Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Alaplı Belediyespor sahasına kavuştu. Sarı-Mavi takım, sezonun ilk iç saha maçını kendi sahasında oynayacak.

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

Alaplı Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Alaplı İlçe Stadı’nda, soyunma odaları ve tribünde devam eden tadilat çalışmaları nedeniyle, 22 Ekim Pazar günü Eskişehir Yunusemrespor’la oynanacak ilk iç saha maçının Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’na alındığı duyurulmuştu.

Alaplı Belediyespor taraftar grubu Mavi Şeytanlar’ın büyük tepkisine neden olan bu değişiklik üzerine, Alaplı’da bugün hareketli saatler yaşandı. Mavi Şeytanlar'ın girişimleri neticesinde karşılaşmanın Alaplı İlçe Stadı’nda oynatılması kararlaştırıldı. Bu karar doğrultusunda, Alaplı İlçe Stadı’nda soyunma odaları ve tribünde devam eden tadilat çalışmaları maç gününe kadar yetiştirilecek.

Gün içinde yaşanan gelişmeler doğrultusunda, Alaplı Belediyespor-Eskişehir Yunusemrespor arasındaki Bölgesel Amatör Lig müsabakası, Zonguldak Futbol Tertip Komitesi tarafından hazırlanan haftalık programa Alaplı İlçe Stadı olarak yansıtıldı. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) karşılaşmanın Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda oynatılmasına yönelik gönderilen resmi yazı geri çekildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ