Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi! Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi!

Yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Ligde, 6’ncı grupta zirvede iki ve üçüncü basamakta sıralanan Alaplı Belediyespor ile Eskişehirspor, 21’inci hafta maçında karşı karşıya geldi. Alaplı İlçe Stadı’nda 2500’e yakın seyirci önünde oynanan karşılaşma, Alaplı Belediyespor'un 4-0 farklı üstünlüğüyle sona erdi.
Alaplı Belediyespor'un ilk 11 kadrosunu Erhan Kırcı, Buğra Egeli, Bahri Çiçek, Salim Uzun, Emirhan Özmet, Cömert Kandemir, Enes Çicek, Serhat Çam, Sefa Turan, Ferhat Gerger ve Yiğit Köse oluşturdu.
Alaplı Belediyespor, taraftarının müthiş desteğiyle  karşılaşmaya çok hızlı basladı. 17'nci dakikada Bahri Çiçek'in kafa vuruşunda ağlarla buluşan bariz gol, kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi. 
Bu pozisyondan 5 dakika sonra rakip ağları bir kez daha sarsan Alaplı Belediyespor'un bu golü de ofsayf gerekçesiyle geçerli sayılmadı.
Sarı-Mavi takım iptal edilen iki gol sonrası baskıyı daha da artırdı. 35'inci dakikada Emirhan Özmet ceza sahası içinde etkili vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti.
İlk yarı ev sahibin skor üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıya skor avantajıyla başlayan Alaplı Belediyespor, 64'üncü dakikada farkı 2'ye taşıdı. Ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Salim Uzun, döndü vurdu, topu kaleci Turgut'un uzanamayacağı uzak direk dibinden ağlara gönderdi. (2-0)
Alaplı ekibi 69'uncu dakikada 3'üncü golü buldu. Eskişehir savunmasını dengesiz yakalayan Alaplı ekibinde üst direkten dönen topu kaptan Cömert tamamladı. (3-0). Maçın son bölümünde oyuna giren İbrahim Davşan, 89'uncu dakikada kale alanı içinde yaşanan karambol pozisyonunda son tamamlayan isim oldu ve skoru tayin etti. (4-0)
Evindeki istikrarlı gidişatını 4 gollü galibiyetle sürdüren Alaplı Belediyespor, bu önemli zaferle puanını 44'e cıkarıp ikinci sıradaki rakibiyle aradaki puan farkını 1'e düşürdü.
SPOR SERVİSİ 

Editör: Hüseyin EKİNCİ