Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta ilk sezonunu yaşayan Alaplı Belediyespor, devre arasına 5 gollü galibiyetle girdi. 21 puanla 6’ncı sırada yer alan Gökmen Başoğlu’nun öğrencileri, 13’üncü aynı zamanda ilk yarının son haftasında, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Eskişehir Demirspor’u 5-0 farklı yendi.

Alaplı İlçe Sahası’ndaki maçta, 33’üncü dakikada golcü Kaan Akar skoru 1-0’a taşıdı. Sarı-Mavili golcü, bu golle birlikte takımını öne geçirirken, ligdeki 13’üncü golüne imza attı.

Evinde gol perdesini Akar’la açan ve ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Alaplı Belediyespor, ikinci 45’te rakip kaleye adeta gol oldu yağdı.

Zonguldak Kömürspor’dan son dakika açıklama... “Bu işin peşini bırakmak yok” Zonguldak Kömürspor’dan son dakika açıklama... “Bu işin peşini bırakmak yok”

51’inci dakikada Ferhat Gerger skoru 2-0 yapan gole imza atarken, 80’inci dakikada Cömert Kandemir’in uzak mesafeden klas golü geldi. Bu dakikada farkı 3’e çıkaran Alaplı Belediyespor’da Emirhan Özmet, son 10 dakikada dubleye imza attı. 81’de kendisinin ilk, takımının 4’üncü golünü kaydeden Özmet, 85’te ikinci golünü kaydedip skoru 5-0 olarak tayin etti.

Bu maça kadar attığı 30 golle grubun en golcü takımı unvanına sahip olan Alaplı Belediyespor, 5 gollü galibiyetle gol sayısını 35’e çıkarıp bu kategoride farkı iyice araladı.

Sarı-Mavi takım, ayrıca bu sezon ki 7’nci galibiyetini alarak genel puantaj tablosunda 24 puana ulaştı ve sıralamada bir basamak yükselerek devreye 5’inci sırada girdi.

İlk lig sezonunda başarılı bir ilk yarı geçiren Alaplı Belediyespor, 4 Şubat’ta başlayacak ikinci yarının ilk haftasında ligden çekilen Kozlu Belediyespor’la karşılaşacağı için 3-0 hükmen galip sayılacak. Bu galibiyetle birlikte Alaplı ekibi, puanını otomatikman 27 puana çıkarıp puantajdaki tırmanışını sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ