Alaplı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 18 aylık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre 128 işçiye yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Alaplı Belediyesi Personel Ldt.Şti ile Belediye-İş Sendikası arasında 128 işçiyi kapsayan 18 aylık toplu iş sözleşmesi, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş arasında imzalandı.

Alaplı Belediyesinde düzenlenen imza töreninde konuşan, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, personelin her türlü hak ve alacaklarını 'alın teri kurumadan' ödeme konusunda hassas olduklarını belirterek, " Alaplı Belediyesi olarak her zaman emeğin en yüce değer olduğunu savunduk ve çalışanlarımıza 8 yıldır emeklerinin karşılığını verme gayreti içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz. İsteğimiz belediyenin en temel taşı olan ve kar-kış, gece-gündüz sokakta çalışan kardeşlerimizin bu konuda mağduriyet yaşamamasıdır. İlçemizin her noktasına emeği dokunan mesai arkadaşlarıma Alaplı halkı adına teşekkür ediyorum. Toplu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, ise, "Bu süreçte büyük emekleri olan Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin'e, çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi