Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Sahil Yolu Projesi'ni tanıttı.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Sahil Yolu Projesini yerinde tanıttı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti! Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti!

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, "2024-2029 yılında hep birlikte yeni Zonguldak dediğimiz yolculukta 7 projemizi açıklamıştık. Bugün de 7'ncisinin lansmanını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın en çok rağbet gösterdiği ve en çok istediği proje olan sahil yolu projesindeyiz. Bunun açıklamasını yapıyoruz. İnşallah bu sayede sahil hattımızı daha da genişleteceğiz. Yürüyüş alanları, yollarımız, oturma gruplarımızla beraber, güneşin en güzel battığı yer olan ilimizde manzarayı oturup keyifli bir şekilde seyredeceğiz. Tabii sadece sahil projemiz değil, Kozlu Belediyemizle beraber düşünerek planladığımız bir bat-çık projemiz var. İnşallah raylı sistemle beraber hem ulaşım altyapımızı daha da güçlendireceğiz. Hem çevre dostu hem maddi açıdan daha uygun, hem de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırarak inşallah daha kısa sürelerde Zonguldak'ımız arasında seyahat etme imkanlarını kendilerine sağlayacağız. Tabii bu projeyi de inşallah Ulaştırma Bakanlığımızla beraber koordineli şekilde gerçekleştireceğiz. Sahil Yolu projemiz, hem Zonguldak'ımıza, hem Kozlu’muza hem de bütün hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun."

Muhabir: Sertaç Özdemir