Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı belediye başkanı adayı Ömer Selim Alan, 5 projeyi açıkladı. 

Olcay Can: İl ve İlçe başkanlarını görevden aldırma girişimleri ihanettir Olcay Can: İl ve İlçe başkanlarını görevden aldırma girişimleri ihanettir


Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı belediye başkanı adayı Ömer Selim Alan, projelerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Alan, beraberinde İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İlçe Başkanı  Hüseyin Yıldız, MHP Merkez ilçe başkanı Çağatay İpekçi ve beraberindekiler ile birlikte 5 proje olan Kapuz Plajı projesini yerinde açıkladı. 

Zonguldak'ımızın incisi Kapuz Plajı'ndayız. Hedeflediğimiz, açıkladığımız 7 projenin beşincisi olan plajı birleştirme projesini sizlerle paylaşıyoruz. Malumunuz göreve geldiğimiz günden bugüne plajını restore ettik, yeniledik. Vatandaşlarımızın ve dışarıdan gelen misafirlerimizin daha rahat bir ortamda, daha güzel bir ortamda, hem yeşilin, hem mavinin tadını çıkarması için gayret gösterdik. Burası işimizde ukde kaldı. Birleştirmeyle ilgili projemiz vardı. Malumunuz bunu biraz daha güncelledik. Revize ettik. İnşallah hemen göreve gelir gelmez tekrar bunu kaldığımız yerden devam ettirip güncellediğimiz, revize ettiğimiz birleştirme projesini Orta  Karpuz ve Büyük Kapuz için konuşuyorum; 3 tane ayrı plajımızı vatandaş hizmetine en kısa zamanda sunacağız. 3 tane farklı plaj çıkıyor ortaya. Hanımefendiler için Kapuz Plajı'nı biliyorsunuz salı ve perşembe günleri tahsis ediyorduk. İnşallah bir tane plajımız hanımefendiler için haftanın yedi günü hizmet verecek ve yürüyüş bandıyla beraber güneşin en güzel battığı şehir olan Zonguldak'ımızda inşallah hem çayımızı, kahvemizi içeceğiz, hem yürüyüş yapacağız, hem de manzara, fotoğraf çekmek anlamında muhteşem bir enstantane olacak. Kapuz Plajı, belki de 7 projede beni en çok heyecanlandıran projelerden bir tanesi. Bütün Zonguldak'ımıza, hemşehrilerimize ve Kapuz'umuza hayırlı, uğurlu olsun. 

Muhabir: Sertaç Özdemir