Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Süper Amatör Ligde şampiyon adayı Ereğli Akınspor, Beycuma Cezaevispor maçı gollerini ve galibiyetini, Onursal Başkan Akın Katı’ya armağan etti.

İkinci hafta mücadelesinde Beycuma Cezaevispor’a konuk olan Ereğli Akınspor, karşılaşmadan 24’üncü dakikada Emrah Ergür ve 72’nci dakikada Ensar Danışmaz’ın penaltıdan attığı gollerle 2-1 galip ayrıldı.

Kırmızı-Beyazlı futbolcular, kaptan Emrah Ergür’ün 24’üncü dakikada uzak mesafeden attığı gol sonrası, hafta arasında İstanbul’da kalp ameliyatı geçiren Onursal Başkan Akın Katı’ya büyük jest yaptı. Yedek kulübesi önünde toplanan futbolcular, Akın Katı’nın fotoğrafının olduğu ve üzerinde “Geçmiş olsun Efsane Başkan” yazılı tşörtü hep birlikte tribünlere gösterdi.

Kaptan Emrah Ergür, takım adına Akınspor’un kurucu ve onursal başkanı Akın Katı’ya bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulunurken, deplasman galibiyetini kendisine armağan ettiklerini dile getirdi.

SPOR SERVİSİ

6B1A6035-16B1A60446B1A5854

Editör: Hüseyin EKİNCİ