Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Out maçında Kozlu Belediyespor’un rakibinin belli olacağı Ereğli Akınspor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanacak Süper Amatör Lig Play-Off final ilk ayak maçının hakemi belli oldu.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

İl Hakem Kurulu, 15 Nisan Cumartesi (yarın) saat 14.30’da Ereğli Beyçayırı’nda oynanacak karşılaşmaya, bölgesel hakem Mücahit Karakurt’u atadı. Karakurt’un yardımcılıklarını il hakemleri Emre Yılmaz ile Yağız Uzun yapacak.

3’ÜNCÜ RANDEVU

Final ilk ayak maçıyla birlikte Akınspor ile Kilimli Belediyespor bu sezon 3’üncü defa karşılaşacak. İki takım arasında sayısal ve skor üstünlüğü Akınspor’da.

Kırmızı-Beyazlı takım, ligde oynadığı iki maçta da Kilimli Belediyespor’u yendi.

25 Eylül 2022 tarihinde Kilimli’de oynanan karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Akınspor, 15 Ocak 2023’te evindeki karşılaşmadan ise 1-0 galip ayrıldı. Gol yemeden tamamladığı iki maçta rakipten 6 puan koparan Akınspor, final ilk ayak maçına bu istatistiklerin özgüveni ve artı motivasyonuyla çıkacak. Kilimli Belediyespor ise, ligde iki maçta da mağlup olduğu rakibinden rövanşı almanın ince hesapları içinde.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

mü

Editör: Hüseyin EKİNCİ