Kontrolden çıkan araç 150 metrelik uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı Kontrolden çıkan araç 150 metrelik uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı

Göçük altında kalan işçi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor Göçük altında kalan işçi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Motorin litre fiyatları 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruş artacak. Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.
Benzin fiyatları ve motorin fiyatlarıyla ilgili haberler, araç sahipleri tarafından bugün de araştırılmaya devam ediyor. KDV'deki artış nedeniyle akaryakıt fiyatları dün üçlü zam yapıldı ve bu gece bir kez daha değişecek. Motorin litre fiyatlarında zam yapılacağı biliniyor.
Dolar/TL kurunda 26 lira seviyelerinde rekor denemeleri devam ediyor. Petrol fiyatları ise ABD'nin rezervlerini yeniden doldurma planları ve Suudi Arabistan'ın üretimi kısması nedeniyle yükseldi. Bu iki faktörün de akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olması, benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgilenen milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor.
Dün KDV oranının yüzde 18'den yüzde 20'ye yükseltilmesiyle birlikte, benzin litre fiyatı 50 kuruş, mazot fiyatı ise ortalama olarak 45 kuruş arttı. Otogaz da KDV artışından etkilendi ve ortalama olarak 15 kuruş zamlandı. Bu gelişmelerin ardından yeni bir zam haberi daha geldi.
MOTORİNE ZAM GELİYOR
Motorin litre fiyatları 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruş artacak. Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.
Gelecek zamla birlikte mazot fiyatı İstanbul'da 26.29 TL, Ankara'da 26.79 TL ve İzmir'de 26.49 TL olacak. Bu, fiyatların 12 Kasım 2022'den sonra en yüksek seviyeye ulaşacağı anlamına geliyor.
11 TEMMUZ SALI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
İSTANBUL
Benzin: 26.66 TL
Motorin: 25.22 TL
LPG (Otogaz): 10.85 TL
ANKARA
Benzin: 27.17 TL
Motorin: 25.72 TL
LPG (Otogaz): 10.97 TL
İZMİR
Benzin: 26.64 TL
Motorin: 25.42 TL
LPG (Otogaz): 10.67 TL
Haber Merkezi

Genç kıza çarpan araç alev topuna döndü Genç kıza çarpan araç alev topuna döndü

Yıldıztabya Bölgesinde Güvenilir Çilingir Hizmeti Yıldıztabya Bölgesinde Güvenilir Çilingir Hizmeti

Taziyeden dönen aile şarampole uçtu; 2’si çocuk, 1’i ağır 6 kişi yaralandı Taziyeden dönen aile şarampole uçtu; 2’si çocuk, 1’i ağır 6 kişi yaralandı

Editör: Virda Şahin