Protokolün gözdesi “Umay Almina” Protokolün gözdesi “Umay Almina”

Benzin, motorin ve LPG’de yaşanan fiyat artışlarının ardından siyah akaryakıt diye bilinen fuel oil fiyatına da zam yapıldı. 
Son haftalarda benzine, motorine ve LPG’ye gelen zamların ardından bir fiyat artışıda fuel oilde yaşandı. Yüksek kükürtlü fuel oil fiyatında 1,33 lira; kalyak fiyatında 98 kuruş ve fuel oil fiyatında 87 kuruş artış yapıldı.
Döviz kurlarındaki hareketlilik ve piyasalara olan etkileri nedeniyle rafineri fiyatlarında gerçekleşen güncellemeler sonrası bazı akaryakıt ürünlerinin fiyatlarında artış yapıldı.
 Yüksek kükürtlü fuel oil fiyatına 1,33 lira, kalorifer yakıtının (kalyak) litre fiyatına 98 kuruş, fuel oilin fiyatına ise 87 kuruş zam yapıldı. Fiyatlar 27 Haziran 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. Fiyatlardaki artışıyla beraber; dün gece yarısından itibaren İstanbul Avrupa Yakası’nda yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı 15,96TL/lt; kalyakın fiyatı 21,58TL/lt, fuel oilin fiyatı ise 19,24TL/lt oldu. Haber merkezi

POS Cihazlarından Kayıt Dışı Hasılat POS Cihazlarından Kayıt Dışı Hasılat

Gezi amaçlı kullanılan uçak boş araziye düştü! Gezi amaçlı kullanılan uçak boş araziye düştü!

Muhtar aracının içinde hayatına son verdi; Geriye bir mektup bıraktı Muhtar aracının içinde hayatına son verdi; Geriye bir mektup bıraktı

Maden faciasında tedavi edilen işçiler unutulmadı Maden faciasında tedavi edilen işçiler unutulmadı

Editör: Virda Şahin