Zonguldak Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Tolga Gün, AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı olan amcası Abdülkerim Gün’e destek için istifa ettiğini söyledi.

Gün istifasıyla ilgili açıklamasında şunları söyledi;

“Gelecek partisi Zonguldak merkez ilçe başkanlığına ilk atamam yapıldığında siyasi ilkeler doğrultusunda görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştım.

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

Siyaset partisine inan, düşüncelerine ve faydalı olduğuna inanan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için ve bunun sonucunda karşılığında teveccüh görmek için yapılır. Ben görev yaptığım süreçte teveccüh gördüğüme ve Zonguldak gelecek partisi merkez ilçe başkanlığı görevimi hakkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum...  

Siyasetçilerin amacı bulunduğu konumdan daha iyi bir konuma yükselerek halkına daha iyi hizmet sunabilmektir fakat her şeyden daha önemli vazgeçilmez olan tek şey ailedir. Ailesine zaman ayırmak bir babanın en kutsal görevidir. Bu sebeple aileme zaman ayırabilmek için ve siyasette Zonguldak belediye başkanlığı seçimlerinde Ak partiden belediye encümen adayı olan Ailemizin ileri gelenlerinden biri amcam Abdülkerim Gün 'ü desteklemenin en doğru karar olduğunu düşündüğümden Zonguldak Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığından ve görevlerimden istifa ediyorum.

Tüm kamuoyuna saygıyla duyururum.” (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2024-02-26-at-22.01.06

Editör: Murat Barutçu