AK Parti Milletvekilliğine seçilen Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

Mazbata töreni sonrası değerlendirmede bulunan Ak Parti Milletvekili Muammer Avcı, ”24 yaşında Refah Partisi il başkan yardımcılığı ile başladığım ve bugüne kadar da aynı ideal birlikteliğe sahip olduğum, aynı davaya inandığım kıymetli büyüğüm, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve genel merkezde ki teşkilatımıza bizleri Zonguldak’ımıza vekil olarak görevlendirdikleri için huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Seçim kampanyası sürecinde il başkanlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde ve mahalle teşkilatlarımız köy temsilcilerimize, kadın kolları, gençlik kolları ve kapı kapı gezerek çalınmadık kapı bırakmayan tüm AK Partimize gönül vermiş hanımefendilere beyefendilere teşekkür ediyorum. Kendi yakın aileme, kardeşlerime, akrabalarıma ve özellikle kardeşim Kemal Avcı’ya teşekkür ediyorum. 14 Mayısta gerçekleşen seçimimiz yüzde 88 katılımla olağan üstü dünyada emsali olmayan ir katılımla milletimizin iradesinin gayet düzgün bir şekilde tecelli oldu. Seçimler gayet huzurlu ve sükûnet içeresinde geçti. Bu anlamda aziz halkımıza Türk milletimize teşekkür ediyoruz. Birinci tur seçimlerde Zonguldak kazandı Zonguldaklı kazandı ve bunun dışında yine Türkiye kazandı. Seçimin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Milletvekili Saffet Bozkurt, Biliyorsunuz 2,5 yıl Ereğli’de ilçe başkanlığı görevi yaptık akabinde 9 Mayısta Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimizin takdirinde milletvekili adayı olarak gösterildik. 9 Nisandan 14 Mayıs arasında çok yoğun bir süreç yaşadık gerek ilçe başkanlığım gerek adaylığım süresinde yanımızda olan tüm teşkilat mensuplarımıza, yöneticilerimize, değerli eşime, çocuklarıma ve tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bize fazlasıyla sahip çıktılar. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Balkon Konuşması yaptığında da mutluluğumuz daha da taçlanacak ondan sonra 3 milletvekili olarak da memleketimize hizmet edeceğiz” dedi.

Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, 14 Mayıs seçimlerini atlattık gerçekten Zonguldak’ımız bir teveccüh gösterdi. Seçim sürecinde bizler o güne kadar çalışan il teşkilatlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza gösterdikleri bu çalışmalardan ötürü onlara teşekkür ediyorum. Bununla beraber halkımız o gün sandıklara gitti demokratik hakkını kullandı ve AKP’yi Zonguldak’ta birinci parti yaptı. Bununla beraber cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde önde bitirtti ve bizler inşallah 28 Mayıs'ta da aynı şekilde yine de ulaşacağımıza eminiz. Tabii ki bizlere yirmi yedinci dönem milletvekilliği nasip oldu. Bununla beraber yirmi sekizinci dönemde bizi tekrar milletvekili listelerine yazan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşkilat başkanımız Erkan Kandemir'e ve bütün genel merkeze çok çok teşekkürlerimi burada bulunmak isterim. Değerli arkadaşlar, bizler AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar bütün milletvekillerimiz kesinlikle hiçbir zorluğa bakmadan, Zonguldak için hizmet yapmaya çalıştılar. Evet, bugün de inşallah yirmi sekizinci dönemde de Muammer Avcı vekilimiz hem Saffet Bozkurt vekilimiz ile beraber hizmet yapmak bizlere nasip oldu. Bizler Zonguldak için bununla beraber ülkemizin, ilimiz, millet meclisinde elimizden gelen elimizden gelen bütün gayreti göstererek biz Türkiye'yi, Türkiye yüzyılına inşallah taşıyacağız. Başımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece durmak yok, yola devam diyeceğiz. Doğru adam ve doğru zaman” dedi.

14 Mayıs seçimlerinin ardından mazbataları aldıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "Mazbatalarımızı aldık adalet gerçekleşti, çalışmalarımızı kaldığımız yerden biz durmadan, yorulmadan devam ettireceğiz. Önemli olan bizim için Zonguldak'tır. Bugün biliyorsunuz ki diğer milletvekili seçimlerinde adliyenin önünde fotoğraf çektiniz dedi. Artık bugün önünde çok güzel bir biçimde aile fotoğrafı verebileceğimize hizmetlerimizin tam da içerisinde fotoğraf çektiriyoruz. Bunun altında çizmek istiyorum. Yirmi sekizinde bir seçimimiz daha var. Yönetimde istikrar için bizler var gücümüzle çalışacağız. Zonguldak'ta birleşmek istiyoruz. Zonguldak'ta İstiyoruz. Zonguldak şemsiyesinde kenetlenmek istiyoruz. Bu yüzden de şefimiz altmış yedi. Sevdamız at şeridi. Hedefimizin de yüzde altmış yedi olduğunu belirtiyorum. Bunun için de var gücümüzle Zonguldak vardır. Türkiye’nin  Parlayan yıldızı. Bu yıldızın daha da parlayabilmesi için milletvekillerinin elimizden geldiğince tüm çalışmalarımızı halkımız için, milletimizin yapacağız. Bugüne kadar şu çalışmalara emek veren partimizin sandık kurulu üyesinden ta Cumhurbaşkanımıza kadar emek veren herkese şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-14.35.10

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-14.35.27

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-14.35.12

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-14.35.11-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-14.35.11-(2)

Zaimoğlu, “Algı ile kandırma dönemi bitti. Ruhlarına El Fatiha!” Zaimoğlu, “Algı ile kandırma dönemi bitti. Ruhlarına El Fatiha!”

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-14.35.11

Zonguldaklı antrenörü 6 yerinden bıçaklamıştı, yakalandı! Zonguldaklı antrenörü 6 yerinden bıçaklamıştı, yakalandı!

Zonguldakspor camiası yakından tanıyordu: O antrenör bıçaklandı! Zonguldakspor camiası yakından tanıyordu: O antrenör bıçaklandı!

Zonguldak TOKİ’de işçilerden eylem Zonguldak TOKİ’de işçilerden eylem

Mustafa Çağlayan, “Şehrimiz 67, Sevdamız 67, Hedefimiz 67” Mustafa Çağlayan, “Şehrimiz 67, Sevdamız 67, Hedefimiz 67”

Editör: Murat Barutçu