Zonguldak Haber – AK Partili isimler, saldırıya uğrayan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü makamında ziyaret ettiler. 
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve teşkilat üyeleri, yapılan saldırı nedeniyle Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü makamında ziyaret etti. 
Ziyaret ile ilgili konuşan Mustafa Çağlayan, “Şiddet nereden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın karşıyız. Şiddete karşı olduğumuz gibi, ayrımcılığa da karşıyız. Kabul etmiyoruz, kınıyoruz, Dayanışma içerisinde duruş sergiliyoruz.
Zonguldak Belediye başkanımız Ömer Selim Alan, Kilimli ilçe başkanımız Sedat Tolga Demirci, Kilimli Belediye başkanımız Kamil Altun ve Çatalağzı Teşkilatımız ile Çatalağzı Belediye başkanımız Adnan Akgün’ü geçmiş olsun demek ve yanında olduğumuzu herkese göstermek için ziyaret ettik.”  İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

Belediye duyurdu: Sular kesilecek! Belediye duyurdu: Sular kesilecek!

Tüyler ürperten cinayet! Beyzbol sopasıyla öldürüp, cesedi çuvalda yakmış! Tüyler ürperten cinayet! Beyzbol sopasıyla öldürüp, cesedi çuvalda yakmış!

Erkılınç: “Resmi ilana bağlı yayıncılık ticari gerçeklerle bağdaşmıyor” Erkılınç: “Resmi ilana bağlı yayıncılık ticari gerçeklerle bağdaşmıyor”

Edirne’de deprem! Edirne’de deprem!

Amasya’da selde kaybolan kadının cansız bedenine ulaşıldı! Amasya’da selde kaybolan kadının cansız bedenine ulaşıldı!

Editör: Virda Şahin