Alaplı’da pat pat devrildi: 2 yaralı
Alaplı’da pat pat devrildi: 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı ile Türk Kızılayı iş birliğinde “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla gönüllü kan bağışı kampanyası düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Kampanya kapsamında teşkilat mensupları gönüllü olarak kan bağışında bulundu.

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, kan bağışının toplumsal sorumluluğun önemli bir parçası olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bugün AK Parti İl Başkanlığı binamızda kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Arkadaşlarımız geliyor, kan veriyor. Kan sürekli ve can olan bir ihtiyaç. Bu duruma sosyal sorumluluk olarak bakmak lazım. Biz de bunu yerine getirmek için 4 ayda bir kan bağışı kampanyası yapıyoruz. Bugün il başkanlığı binamızda düzenliyoruz. Müsait olan herkesi bekliyoruz.”

Çağlayan, düzenli kan bağışının hayat kurtardığını vurgulayarak, uygun şartları taşıyan tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.

Muhabir: Arife GÜLERYÜZ