AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde teşkilatı ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Çağlayan ve ekibi ziyaretleri sırasında Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyorlar.

Başkan Mustafa Çağlayan yaptığı açıklamada, "Bizler sadece ve sadece milletimizin hizmetkârıyız. 21 yıldır olduğu gibi bundan sonra da milletimizle yürüyecek ve Türkiye Yüzyılı’nı da birlikte inşa edeceğiz. Tüm teşkilatlarımızla sahadayız." İfadelerine yer verdi.

Çağlayan öte yandan, “Milletvekilimiz Sn.Muammer Avcı Belediye Başkanımız Sn.Dr Ömer Selim Alan ve İlçe Başkanımız Sn.Hüseyin Yıldız ile birlikte Zonguldak Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ile bir araya gelerek,28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Doğru Zaman Doğru Adam diyerek güçlü Türkiye ve istikrarın sürmesi adına Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini talep ettik.” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-05-21-at-11.10.26

WhatsApp-Image-2023-05-21-at-11.10.26-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-21-at-11.10.27

Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi

Devrek’te intihar etmek isteyen genci polisler vazgeçirdi Devrek’te intihar etmek isteyen genci polisler vazgeçirdi

Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında

Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda

Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun! Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun!

Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor! Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor!

Editör: Murat Barutçu