O belde doğalgazla tanışacak! O belde doğalgazla tanışacak!

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerine son iki hafta kala AK Parti Zonguldak teşkilatları Çaycuma'da, ‘67’ de 670 AK ekip ile 67 bin el sıkıyoruz kapsamında Çaycuma’da programı düzenledi.

Çaycuma İlçesinin kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti milletvekili adayları Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, Nejdet Tıskaoğlu, Dilek Kaya, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, belediye başkanları, ilçe başkanları, belde başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri, İl genel meclisi üyeleri ve çok sayıda Ak Partililer katılım sağladı.

Yapılan toplantıda, ilk olarak AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit kısa bir konuşma yaparak katılanlara teşekkür etti.

Ardından AK Parti Milletvekili adayları konuşma yaparak, Vadi bölgesinden destek istediler.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da son olarak konuşarak, “Milletvekillerimizin beşi bir yerde. Ülkemize eserler kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olan halkımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Yoğun katılımın olduğu toplanma alanında çarşı merkezine doğru alkış ve ıslıklarla yürüyen AK Partililer, gövde gösterisi yaptıktan sonra coşkulu bir şekilde belde ve mahallelere seçim çalışması yapmak üzere dağıldı. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-04-30-at-14.52.22

WhatsApp-Image-2023-04-30-at-14.52.23

WhatsApp-Image-2023-04-30-at-14.52.23-(1)

Fevkani Köprü trafiğe kapatıldı Fevkani Köprü trafiğe kapatıldı
Veysel Yıldırım’ın kardeş acısı Veysel Yıldırım’ın kardeş acısı

Editör: Murat Barutçu