Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere dair anket çalışmaları hız kazandı. Seçmene yöneltilen sorular arasında Belediye Başkanı adayları, ittifaklar ve partilerle ilgili görüş ve düşünceler ön plana çıkıyor. Bu anket çalışmaları, seçmenin nabzını yoklamak amacıyla titizlikle yürütülüyor.

EN ÇOK O İSİM DUYULUYOR

Seçim atmosferindeki heyecan, adayların belirlenmesine sayılı günler kala daha da artıyor. Araştırma şirketleri, adayların açıklanmasına kısa bir süre kala telefon anketlerini sürdürerek halkın fikirlerini alıyor. Bu süreçte, Zonguldak'ta Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) adayının Pazar günü açıklanması bekleniyor. Özellikle dikkat çeken bir nokta ise araştırma şirketlerinin telefonlarında sıkça duyulan isimlerden biri olan Özcan Ulupınar.

Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs! Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs!

ULUPINAR ADAY OLSA OY VERİR MİSİNİZ?

Zonguldaklı seçmenlere yöneltilen sorular arasında, mevcut Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın hizmetleri ile ilgili memnuniyet düzeyi ve yeniden oy verilip verilmeyeceği de bulunuyor. Ayrıca, eski Milletvekili Özcan Ulupınar'a dair yapılan özel vurgular ve "Aday olsa oy verir misiniz?" şeklindeki sorular, Ulupınar'ı destekleyen vatandaşlar arasında büyük bir heyecan uyandırıyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu