AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısında teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve önümüzdeki dönemin yol haritası ele alındı. Toplantıyla birlikte yeni yönetimde görev alacak isimler de belli oldu.

Toplantıya kadın ve gençlik kolları da katıldı

Vali Hacıbektaşoğlu Karaman’da okulları ziyaret etti
Vali Hacıbektaşoğlu Karaman’da okulları ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Haftalık yönetim kurulu toplantısı, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Birol Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları da katıldı.

Görüşmelerde teşkilat içi koordinasyon, mahalle ve köylerde yapılacak saha çalışmaları, vatandaşlarla temasın artırılması ve Alaplı’nın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Şahin: “İlk günkü inançla çalışmaya devam edeceğiz”

Toplantının ardından açıklamada bulunan İlçe Başkanı Birol Şahin, Alaplı için hizmet ve saha odaklı bir çalışma anlayışı sürdüreceklerini belirtti.

Şahin, “Alaplı için inandığımız yolda durmadan devam ediyoruz. Alaplı’mıza en iyi hizmeti sunabilmek adına ilk günkü inancımız ve ortak akıl ilkemizle durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

A K P A R T İ A L A P L I’ D A G Ö R E V D A Ğ I L I M I B E L L İ O L D U (1)

Kaynak: Haber Merkezi