Belediyeden, her haneye bir bisiklet Belediyeden, her haneye bir bisiklet

Zonguldak Haber – Zonguldak Belediyesi tarafından restore edilen ve hayata geçirilen Çay Bahçesi törenle açıldı.

Törene, Zonguldak AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, partililer ne vatandaşlar katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, burada daha önce çay, kahve içtiğimiz ne yazık ki on beş seneye yakın zamandır atıl durumda bekleyen bir yer. Burayı TTK'dan tahsis etmek suretiyle, kiralamak suretiyle aldık. Yeri gelmişken genel müdür vekilimize de şükranlarımı arz ediyorum. Mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bir ay gibi bir süre zarfında burayı bu şekilde vatandaşımızın hizmetine sunmaya hazır hale getirdiler. Emeği geçen teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür sosyal tesisleri gönül belediyeciliği altında daha çok açarız. Vatandaşımızın rahat nefes alabileceği,  Fener biliyorsunuz sadece Zonguldak'ımızın değil, Karadeniz'imizin de incisi. Şu güzel manzarada, yeşille, mavinin buluştuğu yerde inşallah vatandaş vakit geçirir diye. Dua ediyoruz ve o yüzden de bu tesisin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tekrar emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Mesai arkadaşlarıma. Katılımları için de herkese teşekkür ediyorum.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, böyle güzel bir hizmeti kazandırdıkları için başkan Alan ve ekibine teşekkür ederek sözlerine başlayan Avcı, "Çay bahçesini böyle güzel bir hizmeti bizlere hakikaten nasip ettiği için veya vesile olduğu için biz belediye başkanımıza burada teşekkür etmek istiyoruz. Ben şunu söyleyebilirim bu konuda. Benim 12 sene gibi bir zaman burada yaşamışlığım var buranın eski halini de bilirim. Ve şunu görüyorum ki biz özellikle AK Parti belediyeciliği döneminde çok ciddi adımlar attık. İnsanlarımızın yaşam kalitesi, yaşam konforuyla alakalı ve çok göstergesi var ama bunlardan bir tanesi de bizim yakışır bir şekilde yaşam kalitesini insanlarımızın değiştirecek sosyal kazandırılması noktasında belediye başkanımız Ömer Selim Alan hakikaten çok gayretler gösterdi. Bu anlamda hakikaten çok ciddi eserlerimiz var. Bu eserlerden bir tanesi de bugün burada açmaktan, sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum ve bu işte güzel bir tesise emeği geçen herkese teker teker teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tesisin açılış kurdelesini kesti.

Aile çay bahçesinde çay 5 tl, su 5 TL türk kahvesi 20 TL’den satılırken soğuk ve sıcak içecekler de yer alıyor. Haber: Sertaç Özdemir

Siirt’te jandarma personeli kan bağışında bulundu! Siirt’te jandarma personeli kan bağışında bulundu!

Aydın Kuyucak’ta TOKİ kuraları çekildi Aydın Kuyucak’ta TOKİ kuraları çekildi

Ülke genelinde iş bıraktılar, hükümete çağrıda bulundular: “Yasal düzenleme istiyoruz” Ülke genelinde iş bıraktılar, hükümete çağrıda bulundular: “Yasal düzenleme istiyoruz”

Aşırı sıcaklarda çıkan haşerelere karşı uzmanı uyardı! Aşırı sıcaklarda çıkan haşerelere karşı uzmanı uyardı!

WhatsApp-Image-2023-08-19-at-17.56.29-(1)

WhatsApp-Image-2023-08-19-at-17.56.28

WhatsApp-Image-2023-08-19-at-17.56.28-(1)

 

Editör: Virda Şahin