Sevilen esnaftan üzücü haber geldi, Mustafa Karaca hayatını kaybetti Sevilen esnaftan üzücü haber geldi, Mustafa Karaca hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yapacağı miting öncesi Çaycuma Belediyesini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Doğal gaz İşleme Tesislerindeki son durum  hakkında CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tarafından bilgi verilmişti. Ünlü Gazeteci Ahmet Hakan konuyu Tarafsız Bölge programına taşıyarak Ali Babacan’ı eleştirdi, bilgi veren Deniz Yavuzyılmaz’ın ve Bülent Kantarcı’yı ise tebrik etti.

CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programında konuşan Ahmet Hakan, Ali Babacan'ın daha önceki doğalgazın nerede olduğunu sorduğu konuşmayı hatırlatıp eleştirdi. Hakan, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın Ali Babacan'a doğalgaz bölgesini anlatıp büyük bir iş başarıldığını söylemesini ise takdir etti.

Gazeteci Ahmet Hakan, "Buradan CHP'li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve CHP'li Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ı saygı ile hürmetle selamlıyorum" dedi. (Haber Merkezi)

ahmet-hakan-babacan

Editör: Murat Barutçu