Müge Anlı’da Kayıp Eşini Arıyor Müge Anlı’da Kayıp Eşini Arıyor
Bartın’da hastaneye gidiyorum diye evden ayrılan ve tekrar geri dönmeyen Şennur Ç. (44), ailesi tarafından ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programında tüm Türkiye’de aranıyordu.

TGF Başkanlar Konseyi; TGF Başkanlar Konseyi;

Şennur Ç’ye daha önce kanser teşhisi konulmuş ve ameliyat olmuştu. Kayıp olarak aranan kadının ameliyat masraflarını karşılayan ve evli olan A.E. isimli patronuna kaçtığı ortaya çıktı. Müge Anlı’nın programına bağlanan A.E’nin “Ben Şennur’u bırakmıyorum. 12 gündür birlikteyiz. Kabul ederseniz böyle birlikte geliriz” şeklindeki teklifi, stüdyoda herkesi şok içinde bırakırken, Müge Anlı da çileden çıktı.

Müge Anlı, "Biz hangi ülkede yaşıyoruz, eşinle birlikte nasıl bir arada yaşıyorsun. Siz kaç yıllık eşinize böyle bir şey teklif etmeye Hiç utanmıyor musun? Bu nasıl bir terbiyesizlik! Kuma mı getireceksin? Siz bunun suç olduğunu bilmiyor musunuz?” şeklinde sert tepki gösterdi.

A.E.’nin eşi ise, “Asla buna müsaade etmiyorum. Bu kadın daha önce evime geldi yemeğimi yedi, suyumu içti. Demek ki niyeti buymuş. Kocamın peşini bıraksın” diyerek itirazını ve üzüntüsünü dile getirdi. A.E'nin oğlu ise babasına kadını bırakarak eve dönmesi çağrısında bulundu.

İki aile de stüdyoda şok yaşarken, Ş.Ç'ın eşi kendine gel diyerek eşine çağrı yaptı. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu