2. Lig Beyaz grupta 16’ncı hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK), 1 puan farkla puantajın son iki basamağında yer alan Adıyaman FK ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak kritik maça, Muğla bölgesinden B klasman hakemi Tayfun Sarı’yı atadı.

Zonguldak Kömürspor’un ilk defa maçını yönetecek olan 33 yaşındaki hakemin yardımcılıklarını, Amasya bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Servet Bozkurt ile Mersin bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Halil Tolgahan Demir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi, İzmir bölgesinden C klasman hakemi Berk Sipahi.

Muğlalı klasman hakemi, Adıyaman FK-Zonguldak Kömürspor maçıyla birlikte 2. Ligde 13’üncü maçını yönetecek. Sarı, 2. Ligde en son 12 Kasım’da, Somaspor-Düzce Cam Düzcespor maçında düdük çaldı. Bu maçın peşine de 26 Kasım'da Çorum FK ile Altay arasında oynanan 1. Lig maçına dördüncü hakem olarak gitti. 

Tecrübeli hakemin, meslek kariyerinde 2. Ligde 11, 3. Ligde 49, Bölgesel Amatör Ligde 26, Türkiye Kupası’nda 6 maçı var.

SPOR SERVİSİ

Zonguldak Kömürspor Kulübü, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının derinleştirilmesini istiyor Zonguldak Kömürspor Kulübü, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının derinleştirilmesini istiyor

hakem1hakem2

Editör: Hüseyin EKİNCİ