2. Lig Beyaz grupta puantajın alt bölümünden kurtulmanın hesaplarını yapan Zonguldak Kömürspor, 16’ncı hafta maçında son sıradaki Adıyamanspor FK ile karşılaşacak. Adıyaman deplasmanında oynanacak zorlu 90 dakika, Zonguldak Kömürspor için çok kritik bir öneme sahip. Bir maçı eksik 10 puana sahip Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, deplasman karşılaşmasından galip ayrıldığı takdirde hem iki maçlar yenilmezlik serisini sürdürecek, hem ikili averajda avantaj sağlayacak, hem de puantajda iki-üç basamak sıçrama şansı bulacak.

Bu doğrultuda 3 Aralık Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Zonguldak Kömürspor’da orta saha oyuncusu Mümin Uyar dışında eksik futbolcu yok.

Temiz futbol istiyoruz... Emeğe ve alın terine saygı gösterilsin Temiz futbol istiyoruz... Emeğe ve alın terine saygı gösterilsin

ZEMİN SENTETİK

Adıyaman FK-Zonguldak Kömürspor maçı, Adıyaman Atatürk Stadı’nın Şubat ayında meydana gelen deprem felaketinde hasar görmesi nedeniyle daha maçlar gibi Kâhta İlçe Stadı’nda oynanacak. Zemini sentetik olan Kahta Stadı, 1000 kişilik bir kapasiteye sahip.

Adıyaman FK bu sezon Kahta İlçe Stadı’nda oynadığı maçlarda galibiyet alamadı. Kahta’da şuana dek 7 maça çıkan Adıyaman FK’nın, 3 beraberlik, 4 yenilgisi var.

SPOR SERVİSİ

kahtaaaaa

Editör: Hüseyin EKİNCİ