Programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit de katıldı.

AK Parti Saltukova Belediye Başkan adayı  Adil Düzlü yaptığı açıklamada, projelerini tanıtırken, “Sel sorununa çözüm bulunacak. Kent ormanı ve millet bahçesi yapılacak. Su çilesi sona erecek.

Çaycuma kalite yönetiminde zirvede: Şimdi sıra ISO 10002'de Çaycuma kalite yönetiminde zirvede: Şimdi sıra ISO 10002'de

Sokak hayvanlarına sahip çıkılacak. İmar ve toplu konut uygulamaları devam edecek.

Yeni hizmet binası tamamlanacak.  Kapalı spor salonu, spor sahaları, halı saha ve yüzme havuzu yapılacak. Çok amaçlı düğün ve etkinlik salonu, kütüphane, kreş ve çocuk bakım evi hizmete girecek.

Aile sağlığı merkezi yapılacak. Garaj ve şantiye düzenlenecek. Bu hizmetler belediye bütçesi ile yapılamaz. Sadece biz yapabiliriz. Tecrübe, eğitim, ekip, iktidar hepsi bir arada bizde var.” dedi.

Başkan adayı Düzlü mevcut belediye yönetimini eleştirerek, “15 yıl siyasi ayrım yapmadan eşit davrandım. Saltukova bunu hak ediyor. Sosyal demokrat olan başkan rakip gördüğü işyerini kapatır mı? ‘Sosyal belediyecilik uygulanmayıp ‘ben yaptım oldu’ denildiği için Saltukova kaybediyor. Biz kişisel çıkarlara asla izin vermeyeceğiz. Beldemizin yararına olan her şeye hep birlikte karar alarak imza atacağız” ifadelerini kullandı.

OSB’nin Saltukova için önemine değinen Düzlü, “Çevre köyler dahil Saltukova ve gençlerimiz için OSB çok önemli. Buna karşı çıkmak en büyük ihanettir” dedi.

AK Parti Saltukova Belde Başkanı Mehmet Çelebi, “Sandığa sayılı günler kaldı. Bir beş yıl daha ‘keşke’ dememek için, oylarımıza sahip çıkalım. Komşularınızı, akrabalarınızı bizlere neden oy vermeleri gerektiği konusunda bilinçlendirelim” diye konuştu.

Programda, AK Parti Zonguldak  Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak  İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Adil Düzlü’nün projelerinin arkasında olduklarını söyleyerek Düzlü’ye destek istedi.

Whats App Image 2024 03 25 At 09.16.29 (2)

Whats App Image 2024 03 25 At 09.16.29 (1)

Muhabir: Ersen Berk ÇELİK