Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Gelik Beldesi Belediye Başkanı Burhan Sezgin, AK Parti’den tekrar aday gösterilmemesi nedeniyle belediye önünde basın açıklaması yaptı. Mitinge dönen basın açıklamasında yarın itibariyle AK Partiden istifa edeceğini açıkladı. Kendisine yanlış yapıldığını ifade eden Başkan Sezgin, bana resmi olarak açıklama yapılmadı ama duyduğumuz partiye yakışmadığımızmış yarın itibariyle partiden istifa ederek yol haritamızı çizeceğiz" dedi.

Birçok hizmetlere imza attık. Birçok başarılara imza attık. Partimizi utandırmadık. Dönem süresince birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız, özellikle önceki  il başkanımız ve onun ekibi Mahmut Kandıroğlu İlçe Başkanım, İsmail Ofluoğlu, dönem dönem bu arkadaşlarla hizmet yaptık. Partili olmaktan gurur duyduk. Partimizi memleketimize hizmet ettik. 2024 seçimlerine giderken aday adayı olarak başvurdum. Daha doğrusu aday adayı başvurmuyoruz biz zaten belediye başkanıyız. Ve hiç beklenmedik süre. Yüzde 72 oranında belediye başkanına. Aday değilsin dediler. Hem de söyleyiş tarzı dahi çok ayıp, çok çirkin oldu. Yani son dakikaya kadar bekletip bizim adayımız değil dendi.. Sebep? Sebep yok.  Biz bu saatten sonra artık biz orada yok kalmazdık. Biz kendimiz çıkış noktası arayacağız. Ne yapacağız? Yine durmayacağız. Gelik beldesine hizmet edeceğiz. İnşallah biz de hem partili arkadaşlarımız, partili olmayan arkadaşlarımız, çevremizdekilerle birlikte Allah'ın izniyle tekrardan aday olacağız.

GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ PARTİLER VAR

 Parti belirtmeyeceğim şimdilik belirtmeyeceğim. Çünkü arkadaş grubunun ortak aklı, ortak kararı o olacak. Onlarla birlikte karar vereceğiz. 2024  seçimlerinde inşallah tekrar hazırlanacağız. Hedeflerimiz bundan ibarettir. Tabii bu, bunu ben burada söylerken, bu haksızlığı, buradaki yanlışı, buradaki eee artık ayıbı diyeyim, ne derseniz siz deyin. Adını ne koyarsanız koyun. Bana büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bana değil sadece, Geldik halkına büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.  Ben de elimden geldiği kadar mücadelemi vererek tekrar seçimde olacağım inşallah.

 BANA HİC BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Beni son dakikaya kadar bekletip adayımız sen değilsin diye telefon ettiklerini söyleyen Başkan Sezgin, " Bizim partimiz yetkilileri söyleyecek. Bana ben duydum. O sadece sağdan soldan duydum. Eee yani bana söylemedi. Sadece bir arkadaşımızdan duydum. Dediği şuydu  o bir dedikodular çıkan sahte haberlerle alakalı sanırım. Odur herhalde benim böyle bir terbiyesizim, ahlaksızım olmadı. Adayımız sen değilsin dediler bana sadece. Bu kadar. Ben telefonu kapattım. Aslında bağımsız düşünüyordum ama bağımsız biraz güç tabii şartlar önemli değil.  Meclis her partinin bir ekibi var sanırım. Biz seçim kazanmak.  ben bu AK Parti'nin içindeyken de böyle bir davranışım olmadı. Herhangi bir partiye geçtiğimde yine partilik bir davranışım olmayacak. Uygun bir şekilde çalışacağız. Hem de beldemizi iyi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz rozete çalışmayacağız. Biz beldeye çalışacağız. Memlekette çalışacağız, insanımıza çalışacağız.

YARIN İSTİFA EDECEĞİM

Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı

Ben istifa edeceğim. Ama benimle beraber istifa ederlerse bir şey diyemem. Bana yapılandan sonra orada durmam onursuzluk olur. Herkesin kendi kararı ama ben yarın istifa edeceğim.” (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.28-(2)

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.27

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.28-(1)

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.27-(3)

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.27-(2)

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.26

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.27-(1)

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-13.34.26-(1)

Editör: Murat Barutçu