Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adana'nın Çukurova ilçesinde bulunan Toros Mahallesi'nde yer alan bir apartman dairesinde yapılan şikayet sonrasında olağanüstü bir durumla karşılaştılar.

Apartman sakinlerinin şikayeti üzerine, Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir apartman dairesine girdi. Dairede yaşayan 55 yaşındaki K.D.'nin, yıllardır biriken çöpler nedeniyle daireyi adeta bir çöp yığınına çevirdiği görüldü.

İlk aşamada, daireden yaklaşık 20 ton çöp çıkarıldı ve bu çöpler 2 kamyonu doldurdu.

Çöp yığını nedeniyle apartman sakinleri dayanılmaz koku ve böcek istilasıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu nedenle vatandaşlar, Çukurova Belediyesi'ne başvurarak sorunun çözümünü talep ettiler.

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, savcılık izniyle daireye girdi. Dairenin kapısının bile zor açıldığı görüldü. Temizlik personeli hemen ilaçlama yaparak çöpleri poşetlerle kamyonlara yüklemeye başladı.

Bu olağanüstü operasyon sırasında apartman sakinleri derin bir nefes alırken, çöp evin sahibi K.D. ise olanları izledi. İHA

AW027161_03AW027161_06AW027161_02AW027161_04AW027161_05

Editör: Murat Barutçu