2. Lig Kırmızı grupta 26’ncı hafta tamamlandı. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligden çekilen Diyarbekirspor’la karşılaştığı için oynamadan 3-0 hükmen galip ilan edildi. Zonguldak Kömürspor gibi Karacabey Belediyespor da oynamadan hükmen kazandı. Bursa ekibinin rakibi, ligden çekilen bir başka takım Adıyamanspor’du.

Diğer karşılaşmalar neticesinde 1461 Trabzon, Vanspor FK, Fethiyespor, Kırşehir FK, Ankara Demirspor ve Kocaelispor galibiyet sevinci yaşadı.

Kırklarelispor-Sarıyer ve Bucaspor 1928-Serik Belediyespor maçlarında skor eşitliği bozulmadı. Bu iki maç, başladığı gibi golsüz berabere sona erdi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN BEKLEDİĞİ GERÇEKLEŞMEDİ

Play-Off hesapları yapan Zonguldak Kömürspor, 3-0 hükmen galibiyet üzerine puanını 40’a çıkardı. Şenol Demir ve öğrencileri, BAY haftasında 7 ve 6’ncı sırada yer yer alan Ankara Demirspor ile 1461 Trabzon’un mağlup olmasını bekledi. Elmas’ın 6’şar puan önünde bulunan takımlardan Ankara Demirspor, Pazarspor’u 2-0, 1461 Trabzon da Etimesgut Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Üst bölümde sadece İskenderunspor mağlup oldu. Vanspor’a 2-0 yenilen Hatay ekibi, 46’şar puanlı takımlar arasına girdi.

15 MART’TA ERTELEME MAÇI VAR

Üst tarafta en yakında dediğimiz Ankara Demirspor, 1461 Trabzon ve İskenderunspor’un 6’şar puan gerisinde yer alan Zonguldak Kömürspor, bu farka rağmen kalan haftalarda Play-Off şansını sonuna kadar zorlayacak.

BAY haftasından çıkan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, 24’üncü haftada deprem nedeniyle ertelenen Vanspor FK ile 15 Mart Çarşamba günü karşılaşacak. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki karşılaşma, bir maç seyircisiz ceza nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

puan1-1

GÜNÜN SONUÇLARI

puan-1

24. HAFTA ERTELEME MAÇLARI

puan3

Editör: Hüseyin EKİNCİ