Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan yaptığı açıklamada, “Meslek Liselerimiz tarafından üretilen 75 soba, Halk Eğitim Merkezleri tarafından üretilen 250 uyku tulumu deprem bölgesine yola çıktı.

Zonguldak’ta Meslek  Liseleri tarafından üretilen 75 soba,mesleki eğitim merkezleri ve halk eğitimi merkezleri tarafından üretilen 250 uyku tulumu deprem bölgesindeki depremden etkilenen vatandaşlara ulaşmak üzere ilk parti olarak yola çıkıyor.Üretimler artarak devam edecek.

Meslek liseleri her zor günümüzde olduğu gibi bu süreçte de var gücüyle çalışarak üretmeye devam ediyor.

Zonguldak  İl Millî Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan   yaptığı  açıklamada,  “Meslek liseleri tarafından üretilen çadır sobaları,halk eğitimi merkezleri ve mesleki eğitim merkezleri tarafından üretilen uyku tulumlarını bugün yola çıkarıyoruz” diyerek  şunları söyledi:

“Meslek liselerimizde soba üretimi artarak devam ediyor,uyku tulumu üretimlerimiz hem halk eğitimi merkezlerimiz hem de  mesleki eğitim merkezlerimizde  devam ediyor. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için öğrenci,öğretmen,usta öğreticilerimiz,tüm eğitim ailemiz  el birliği ile çalışıyorlar.

Yoğun kış şartlarında ortaya çıkan barınma ve ısınma ihtiyacına destek olmak için depremden etkilenen  vatandaşlara ulaştırılmak üzere üretilen soba ve uyku tulumları bölgedeki en önemli  ve öncelikli ihtiyaçlar arasında yer almaktadır. Bu zorlu süreçte  meslek liselerimizin üretim imkanları depremden etkilenen  vatandaşlarımız için sonuna kadar kullanılacak.Yaralarımız birlikte sarmaya devam edeceğiz” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin