Zonguldak’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Kozlu Belediyespor Kulübü, “Ligden çekildi” yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Yeşil-Beyazlı kulüpten, ligden çekilmelerinin söz konusu olmadığı, sadece hedef küçülmesine gidileceği belirtildi.

Devrek Belediyespor’da şok gelişme... Yönetim takımı Play-Off’tan çekti! Devrek Belediyespor’da şok gelişme... Yönetim takımı Play-Off’tan çekti!

Geçen sezon 5 yıl aradan sonra yükseldiği Bölgesel Amatör Lig’de 2023-2024 sezonuna hazırlanan Kozlu Belediyespor, ekonomik sıkıntılar nedeniyle hedef küçülmesine gidiyor. Transfer rotasını değiştiren Yeşil-Beyazlı kulüp, yeni futbol sezonunda Kozlu ve Zonguldak çocuklarını bir araya getirip tamamen yerli bir kadro oluşturacak.

Aralarında ağabey rolü üstlenecek 2-3 tecrübeli futbolcunun da olacağı genç kadroyla Bölgesel Amatör Lige katılacak olan Kozlu Belediyespor, Zonguldak ve Kozlu’yu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacak.

Kozlu Belediyespor Kulübü, “Ligden çekildi” haberlerine ilişkin olarak, “Bölgesel Amatör Ligden çekilmemiz söz konusu değildir. Bu biz lige çıkmak için ne uğraşlar verdik. Ekonomik sebeplerden dolayı gençleşmeye gidiyoruz. Kozlu ve Zonguldak çocuklarına şans tanıyacağız. Öz kaynaklarımızın önünü açmak istiyoruz. Kazanacağımız bir oyuncu bile Kozlu ve Zonguldak futbolu için büyük kazanç olacaktır” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ