Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde hentbol antrenörü olarak görev yapan Buket Yusufoğlu (48) imam nikahlı sevgilisi Murat Dursun P. (51) tarafından defalarca bıçaklanarak yaralanmıştı. Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımına kaldırılan Yusufoğlu’nun ameliyatının başarılı geçtiği ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

OLAY

Olay Kozlu ilçesi Fatih Sitesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, olayda imam nikahlı eşi Buket Y’nin kendisini aldattığını öğrenen Murat P., evinin önünde karşılaştığı Buket Y’ye bıçakla saldırarak vücudun çeşitli yerlerinden yaraladı. Ağır yaralanan kadın Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım servisine kaldırıldı.

SEKS VİDEOLARINI GÖSTERİNCE KAN BEYNİME SIÇRADI

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Murat Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 4 yıldır imam nikahlı eşim olan Buket Yusufoğlu ile birlikteyim. Bugüne kadar 2,5 milyon liraya yakın para harcayarak birlikte yuva kurduk. Evi yandı yardım ettim. Kozlu Fatih Sitesinde yeni eve taşındı destek oldum. Bu arada aynı apartmanda yaşayan Eren enerjide çalıştığını öğrendiğim Necip U. isimli biriyle birlikte yaşadıklarını öğrendim. Verdiğim paraları ve aldığım eşyaları geri istememe rağmen vermedi. Emniyeti dilekçe yazarak eşyalarımı geri istedim ama sonuç alamadım. Birlikte yaşadığını öğrendiğim Necip U. ile yaptığım görüşmede bana imam nikahlı eşim Buket'in seks videolarını ve mesajlarını gösterdi. Kan beynime sıçradı. Gözüm döndü. Namusum ve onurum için bıçakladım" diye konuşmuştu. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Ailevi sorunları bulunan şahıs çatı katında iple asılı halde bulundu Ailevi sorunları bulunan şahıs çatı katında iple asılı halde bulundu

Maaşını alamayan işçiden intihar girişimi! Maaşını alamayan işçiden intihar girişimi!

Kavgada kulağını koparttı, martı kaptı! Kavgada kulağını koparttı, martı kaptı!

Pişman değilim, benim paramla benim eşyalarımla beni aldattı Pişman değilim, benim paramla benim eşyalarımla beni aldattı

Bu kadarı da olmaz! Tavuk dönerin içinden uyuşturucu çıktı! Bu kadarı da olmaz! Tavuk dönerin içinden uyuşturucu çıktı!

Editör: Murat Barutçu