2. Lig Beyaz grupta 3’üncü hafta karşılaşmaları tamamladı. Zonguldak, Antalya, Kırşehir, Ankara, Adıyaman, Bursa, İstanbul, Kırklareli ve İzmir’de oynanan maçlarda 7 takım galibiyet sevinci yaşadı, iki maç berabere sona erdi.

Bucaspor 1928, Bursaspor, Afyonspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Vanspor FK, Nazilli Belediyespor, Esenler Erokspor haftayı galibiyetle kapatan takımlar oldu. Adıyaman FK-Yeni Mersin İdmanyurdu maçı başladığı gibi 0-0 sona ererken, karşılıklı gollere sahne olan Kırşehir Futbol SK-Diyarbekirspor maçı 1-1 sona erdi.

11 takımın puan ve puanlarla geride bıraktığı haftada, Zonguldak Kömürspor, Serik Belediyespor, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Altınordu, Kırklarelispor, Karacabey Belediyespor yenilgi üzüntüsü yaşadı. Bu hafta BAY sırası 1461 Trabzon’undu.

İKİNİN ÜZERİNDE GOL YOK

Beyaz grupta bu hafta oynanan karşılaşmalarda, toplam 17 gol kaydedildi. Bu sayı ilk hafta yine 17, ikinci hafta 20’ydi.

3’üncü hafta karşılaşmalarında ikinin üzerinde gol atan takım olmadı. Nazilli Belediyespor, Vanspor, Beyoğlu Yeni Çarşı, Afyonspor ve Bursaspor 2’şer gol bulan takımlar oldu. Esenler Erok, Kırşehir, Diyarbekir, Ankara Demir, Altınordu, Kırklareli ve Buca 1’e gol üretirken, Zonguldak Kömürspor, Serik Belediyespor, Adıyaman, Yeni Mersin İdmanyurdu, Ankaraspor ve Karacabey Belediyespor gol sessizliği yaşadı.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR SIFIRA SIFIR!

2. Ligde 8’inci sezonunu yaşayan Zonguldak Kömürspor, en kötü sezon başlangıçlarından birini yaptı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, BAY geçtiği ilk haftanın ardından oynadığı 1461 Trabzon ve Esenler Erokspor maçlarından puansız ayrıldı. Trabzon deplasmanından 2-0 yenik dönen Zonguldak Kömürspor, dün oynadığı ilk iç saha maçında ise 1-0 mağlup oldu.

İlk iki maçta kalesinden 3 gol çıkaran Beyaz grup ekibi, rakip kalede ise gol üretemedi.

Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor

Kırmızı-Lacivertliler, ilk 3 hafta sonunda puantaj tablosunda golsüz ve puansız son sırada yer alırken, 19 takım arasında gol sevinci yaşayamayan tek takım oldu.

Başlangıç itibariyle hayal kırıklığı yaşatan Zonguldak Kömürspor, 4’üncü hafta mücadelesinde Hes İlaç Afyonspor’un konuğu olacak. 17 Eylül Pazar günü, Afyon Zafer Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 19.00. Başlangıç saati itibariyle Zonguldak Kömürspor, Afyon’da bu sezonun ilk gece maçına çıkacak.

SPOR SERVİSİ

elmas puanelmas sonuçlarelmas haftanın maçları

Editör: Hüseyin EKİNCİ