Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta Alaplı Belediyespor ile Eskişehirspor arasında oynanacak haftanın maçını yönetecek hakem belli oldu. Bölgesel Hakem Atama Kurulu, 4 puan farklı sıralanan lig ikincisi ile lig üçüncüsü arasındaki maça, İstanbul bölgesinden bölgesel hakem Burak Sarıgöl’ü atadı.

Tekirdağ bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler Gökhan Şenlik ile Abdurrahman Kozan, zorlu karşılaşmada, kenar çizgide Sarıgöl’e yardımcı olacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, İstanbul bölgesinden il hakemi Murat Furkan Söyler.

Meslek kariyerinde unutamayacağı maçlardan birini yönetecek Burak Sarıgöl, en son TFF 3. Lig’de görev aldı. 10 Mart’ta, Erbaa ile Bornova 1877 arasında oynanan maçta 4’üncü hakem olarak görev alan İstanbullu bölgesel klasman, Bölgesel Amatör Ligde ise son olarak 3 Mart’ta, Yalova Yeşilovaspor-Altınova Belediyespor maçını yönetti.

SPOR SERVİSİ

Çam1ÇamAlaplı Hakem

Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ